• LIFE&STYLE

    Τεστ για κορονοϊό έκανε η Έλενα Χριστοπούλου – «Για να δω πού βρίσκομαι και πού πατάω»

    Έλενα Χριστοπούλου


    Σε προληπτικό τεστ για τον κορονοϊό υποβλήθηκε η Έλενα Χριστοπούλου, όπως ενημέρωσε η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

    Η γνωστή coach μοντέλων και κριτής του My Style Rocks ανέβασε μια σέλφι από το αυτοκίνητό της και ανακοίνωσε ότι πήγε να κάνει για προληπτικούς λόγους τεστ προκειμένου να μάθει αν νοσεί από τον νέο κορονοϊό.

    Όπως όλοι οι πολίτες, έτσι κι εκείνη έστειλε sms στο 13033 για να μπορέσει να βγει από το σπίτι της.

    Παρ’ όλο που δεν ανέφερε αν εμφανίζει ύποπτα συμπτώματα, η Έλενα Χριστοπούλου πήγε σε ιδιωτικό ιατρείο για να κάνει την εξέταση.

    Αναλυτικά η ανάρτηση:

    «Έστειλα το sms μου για να βγω, έβαλα το τυρμπάν μου, γιατί η ρίζα έχει φτάσει στα αυτιά και η μαξιλαριά πίσω στα μαλλιά από τον καναπέ έχει γίνει σαν την πλατεία Κολιάτσου. Βάφτηκα λίγο γιατί το χρώμα στο πρόσωπό μου μετά από 13 ημέρες μέσα είναι λευκό σαν το έχεις πλύνει με εύρηκα, έβαλα άρωμα.

    Σκέφτηκα 5 λεπτά τι να φορέσω. Δεν έχω παχύνει γιατί έβαλα ένα τζιν που μπήκε χωρίς να σκιστεί, πάλι καλά. Πήρα και έναν καφέ απ’ έξω που μου φαίνεται νέκταρ. Πήγα να κάνω προληπτικά το τεστ για να δω πού βρίσκομαι και πού πατώ και πάλι μέσα στο σπίτι μου!

    Και όλα μοιάζουν σαν να τα κάνω για πρώτη φορά!!! Εύχομαι όλοι να βγούμε καλύτεροι από τα σπίτια μας».

    View this post on Instagram

    Εστειλα το sms μου για να βγω , εβαλα το τυρμπαν μου γιατι η ριζα εχει φτασει στα αυτια και η μαξιλαρια πισω στα μαλλια απο τον καναπε εχει γινει σαν την πλατεια Κολιατσου.. βαφτηκα λιγο γιατι το χρωμα στο προσωπο μου μετα απο 13 ημερες μεσα ..ειναι λευκο σαν το εχεις πλυνει με ευρηκα, εβαλα αρωμα .. σκεφτηκα 5 λεπτα τι να φορεσω .. δεν εχω παχυνει γιατι εβαλα ενα τζην π μπηκε χωρις να σκιστει παλι καλα * πηρα και εναν καφε απ εξω που μου φαινεται νεκταρ .. πηγα να κανω προληπτικα το τεστ για να δω που βρισκομαι και που πατω και παλι μεσα στο σπιτι μου! Και ολα μοιαζουν σαν να τα κανω για πρωτη φορα!!! Ευχομαι ολοι να βγουμε καλυτεροι .. απο τα σπιτια μας ! #reset #μενουμεσπιτι #ηαγαπηκανειθαυματα ❤

    A post shared by Elena Christopoulou (@elena_hristopoulou) on

    Την ίδια ώρα, οι νεκροί στη χώρα μας από τον COVID-19 έχουν ανέλθει σε 24, με το νεώτερο θύμα έναν 64χρονο από την Δαμασκηνιά.



    ΣΧΟΛΙΑ