• LIFE&STYLE

    Τεό Θεοδωρίδης: Εμπειρία ζωής ήταν η φυλακή, καλά έκαναν και με έκλεισαν (video)

    • NewsRoom

    Τεό Θεοδωρίδης


    Για την σκοτεινή περίοδο της ζωής του που τον οδήγησε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής μίλησε ανοιχτά ο Τεό Θεοδωρίδης.

    Υπήρξε ένα από τα κορυφαία μοντέλα που διέπρεψε σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ παράλληλα ασχολήθηκε με την δραματική τέχνη παίζοντας σε θεατρικές παραστάσεις στη Νέα Υόρκη.

    Όπως έχει αναφέρει σε παλαιότερες συνεντεύξεις του, παρά την αποδοχή διεθνώς, ήταν στην χειρότερη φάση της ζωής του αφού ήταν εξαρτημένος από ναρκωτικές ουσίες. Κάπως έτσι ήρθε και η σύλληψη με την κατηγορία της εμπορίας ναρκωτικών.

    Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε στο OPEN, o «Έλληνας θεός», όπως τον αποκαλούσαν στις διεθνείς πασαρέλες, εξομολογήθηκε ότι ο εγκλεισμός του στη φυλακή για εμπορία ναρκωτικών ήταν μία από τις σημαντικότερες εμπειρίες της ζωής του, ενώ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του νέου του εαυτού που είναι σήμερα.

    «Ένα σύνολο ανθρώπων με ήξερε, ήξερε ποιος είμαι και ήξερε τις συναναστροφές μου. Πολλοί έπεσαν από τα σύννεφα. Άλλοι ήξεραν ότι έκανα χρήση και έλεγαν πως, αργά ή γρήγορα, μπορεί να μπλέξω και οι πιθανότητες αυξάνονται», δήλωσε ο Τεό Θεοδωρίδης, ο οποίος είναι πατέρας δίδυμων παιδιών.

    «Θα έπρεπε να είχα σκεφτεί πολύ νωρίτερα την ευθύνη που έφερα στο κοινό και στα νέα παιδιά, που μπορεί να με θαύμαζαν. Τουλάχιστον να αναγνωρίσω την ευθύνη αυτή.

    Όποιος είναι κοντά σου εκείνο το διάστημα σπιλώνεται οπότε για αυτούς έχω νιώσει πολύ άσχημα. Τους ανθρώπους που με είχαν εμπιστευθεί και κατακρεουργήθηκε αυτή η εμπιστοσύνη.

    Είναι όμως εμπειρίες που δεν θα τις άλλαζα», παραδέχθηκε με ειλικρίνεια το μοντέλο.

    Όσον αφορά στην εμπειρία της φυλάκισης, το γνωστό μοντέλο δήλωσε ότι «ο εγκλεισμός ήταν μια από τις πιο σημαντικές εμπειρίες στη ζωή μου και θεωρώ ότι έχει καθορίσει το ποιος είμαι σήμερα. Οι φίλοι ήταν εκεί στα δύσκολα και υπήρξε και άλλος κόσμος. Αυτό μου έκανε εντύπωση, κόσμος που δεν ήξερα».

    Βέβαια, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στα δυο του παιδιά:

    «Τα παιδιά μου είναι το πιο όμορφο κεφάλαιο στη ζωή μου γιατί το βιώνω τώρα. Κάθε κεφάλαιο είχε τη δική του ομορφιά, ακόμα και αυτό του εγκλεισμού.

    Ο Τεό Θεοδωρίδης έμεινε έξι ολόκληρα χρόνια μέσα στην φυλακή. Αποφυλακίστηκε το καλοκαίρι του 2014 και πλέον ζει και αναπνέει για τα διδυμάκια του έχοντας αφήσει πίσω του όλα όσα έζησε.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ