• LIFE&STYLE

    Τελικά είχαν δίκιο οι δημοσιογράφοι και ο Γιάννης Λάτσιος απομακρύνθηκε, πριν το Πάσχα, ΑΝΤ1 μου

    Γιάννης Λάτσιος

    Γιάννης Λάτσιος


    Γεγονός είναι πως ο Γιάννης Λάτσιος δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του καναλιού του Αμαρουσίου, ενώ αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1, καθώς και το ποια θα είναι η διάδοχη κατάσταση.

    Ο Γιάννης Λάτσιος από τη θέση του Γενικού Διευθυντή Προγράμματος, Marketing και Επικοινωνίας του ομίλου ANT1 είχε ήδη γνωρίσει στις αρχές Μαρτίου, μια πληθώρα ενυπόγραφων δημοσιευμάτων πως είχε περιθώριο μέχρι και το Πάσχα για κάποια σκίρτημα ανόδου της χαμηλής τηλεθέασης του καναλιού του Αμαρουσίου.

    Μάλιστα, ο διευθυντής εταιρικής επικοινωνίας κ. Τσολάκης διέψευσε τότε, σθεναρά, κάθε φημολογία περί άμεσης απομάκρυνσης του στελέχους κ. Λάτσιου, σε εκπομπές, όπως τα Αποκαλυπτικά και διάφορα σάιτ όπως αυτό του People και, ανάμεσα σε άλλα, τόνιζε πως «πρόκειται για σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Ο Γιάννης Λάτσιος παραμένει στο κανάλι και στις αρμοδιότητές του. Το ότι μια εκπομπή δεν πάει καλά και βγαίνει εκτός προγράμματος, δεν συνεπάγεται με το ότι ένα διευθυντικό στέλεχος θα απομακρυνθεί από τη θέση του». Τελικά, δεν ήταν επιστημονική φαντασία αν και το κανάλι πλέον θυμίζει δυστοπικό χώρο, με πλήθος αποτυχίες και καμένους σταρ…

    Γιάννης Λάτσιος
    Γιάννης Λάτσιος

    Η πιο αποτυχημένη χρονιά του ΑΝΤ1 από καταβολής του

    Το πρόγραμμα που οικοδόμησε, από το καλοκαίρι του 2017, ταχύτητα ο Γιάννης Λάτσιος ήταν εξαιρετικά δαπανηρό και ξεπέρασε τα 40.000.000 ευρώ, ενώ οι τηλεθεάσεις υπήρξαν απογοητευτικές, με μόνη ανέλπιστη επιτυχία το οικονομικό τουρκικό Anne, με την σπαρακτική πρωταγωνίστρια που ήταν παιδί, τα πρωινά προγράμματα της σταθερής αξίας του Γιώργου Παπαδάκη και της ιδιαίτερα συμπαθητικής στις γυναίκες, Φαίης Σκορδά.

    Οι πρόσφατες διορθωτικές κινήσεις, όπως το να χρησιμοποιηθεί ο Αντώνης Κανάκης με τους Ράδιο Αρβύλα και άλλη μια εκπομπή, σε επιτελική θέση δεν τελεσφόρησαν, ενώ οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» αργούν να βγουν στον αέρα. Ο υπερ-δημοφιλής σε νούμερα τηλεθέασης και φανατικούς τηλεθεατές, Αντώνης Κανάκης βρέθηκε να επωμίζεται στο τέλος της σεζόν την επικίνδυνη, για καμικάζι, αποστολή να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του κοινού που είχε ήδη σκορπίσει στις επιλογές συνήθειας.

    Λάκης Λαζόπουλος

    Το Dancing with the Stars στάθηκε αδιάφορο, πιο πριν το Ρουκ – Ζουκ, άλλαζε ώρες λες και έψαχνε πως θα χαντακωθεί, το Nomads ήταν μια κακή ρεπλίκα του εξίσου κακόγουστου φέτος, Survivor, ενώ ζήσαμε το πρόωρα κοψίματα του αμήχανου, παλαιικού, «Sunday Live», σε μόλις τέσσερις (4) Κυριακές, με τακτική που θύμιζε σφαγείο!

    Σαν σε κινήσεις πανικού είχε κοπεί και το αργοπορημένο επίσης, για αέρα πολυδιαφημισμένου σόου του Γιώργου Λιάγκα, αλλά και η τουρκική σειρά «Μικρά Εγκλήματα», που έπαιξε τέσσερα βράδια. Είδαμε αλλαγές σε ώρες σειρών, ανεπιτυχείς, αλλά και το δελτίο ειδήσεων που παίρνει τραγικά lead–in και να πέφτει ακόμα και στη τρίτη θέση!

    Και ενώ ο ΑΝΤ1, δεν έχει να αντιμετώπισε το αντίπαλο δέος του Μέγκα πια και θα θεωρούσαν όλοι πως θα άλωνε κάθε τηλεοπτικό θρίαμβο, βρέθηκε σε μια από τις πλέον ατυχής περιόδους από την δημιουργία του, ενώ φορτωθήκαν αναίτιες αποτυχίες, λαμπερά πρόσωπα όπως οι Μουτσινάς, Μακρυπούλια, Λιάγκας, Αρναούτογλου, Αραβανή, Κανάκης, Ουγγαρέζος.

    Η σεζόν κλείνει, τελικά, νωρίς στο Μαρούσι

    Έτσι μ’ αυτά και μα αυτά, ο ΑΝΤ1 κλείνει ταχέως την πλέον αποτυχημένη του χρονιά και επιλεγεί να στελεχωθεί ξανά απ’ την αρχή, με οπτική πιο σύγχρονη και κοντά στο κοινό που έχοντας τα ζόρια του, δεν επιθυμεί να παρακολουθεί λαμπερούς ανθρώπους να ακκίζονται με σινιέ μοντελάκια και αυτό να θεωρείται ψυχαγωγία, αλλά να τους βλέπει λερούς να κυλιούνται στα λασπόνερα.

    Τώρα, ενδιαφέρον θα είναι να δούμε πως το γραφείο τύπου που διέψευδε την απομάκρυνση μέχρι το Πάσχα του κυρίου Λάτσιου και θα παραδεχτεί πως είχαν δίκιο οι δημοσιογράφοι!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Διαζύγιο» Γιάννη Λάτσιου-ΑΝΤ1

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ΑΝΤ1 διαψεύδει, οι δημοσιογράφοι διατείνονται πως μετράει αντίστροφα μέχρι το Πάσχα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μιμή Ντενίση: Η επική απάντηση για το αν είχε σχέση με τον Γιάννη Λάτσιο (video)



    ΣΧΟΛΙΑ