• LIFE&STYLE

    Ποια είναι τα 9 αντικείμενα που αχρήστευσε το smartphone !


    Το πρώτο iPhone κυκλοφόρησε το 2007, από τότε η τεράστια αύξηση στη χρήση smartphone, άλλαξε τον τρόπο που ζούμε. Τα έξυπνα τηλέφωνα αντικατέστησαν πολλά αντικείμενα τις καθημερινότητάς μας. Επιπλέον, η αντίληψή που είχαμε μέχρι πρότινος για την έννοια του τηλεφώνου, άλλαξε εντελώς, καθώς τα smarthphone είναι πλέον μικροί υπολογιστές, κάνοντας τη ζωή μας πολύ πιο εύκολη.

    Εδώ είναι μερικά πράγματα που έχουν αντικατασταθεί από τα smartphone:

    Φακός

    flashlightsΓιατί να έχετε έναν ογκώδη φακό στην τσάντα σας από τη στιγμή που μπορείτε να πατήσετε πολύ απλά μόνο το κουμπί στο κινητό σας; H εφαρμογή του φακού είναι πολύ πρακτική όταν ψάχνετε τα κλειδιά μέσα στη τσάντα σας ή βρίσκεστε σε ένα σκοτεινό δρόμο.

    Ρολόγια, ξυπνητήρια, χρονόμετρα

    watches-alarm-clocks-stopwatches-timers

    Όπως όλα δείχνουν κάθε συσκευή χρονομέτρησης αντικαταστάθηκε από τα smartphone. Tα ρολόγια πλέον, φοριούνται στα χέρια μόνο ως κοσμήματα, καθώς όλοι μπορούν να δουν την ώρα στο κινητό τους.

    Χάρτες και συσκευές GPS

    maps-gps-devices

    Τώρα οι συσκευές GPS στο αυτοκίνητο, φαντάζουν ξεπερασμένες όταν το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε το κινητό σας στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου.

    Μπλοκ επιταγών

    paper-checks

    Οι περισσότερες τράπεζες έχουν πλέον εφαρμογές που σας επιτρέπουν απλά να φωτογραφίσετε την επιταγή σας, και στη συνέχεια να εμφανιστεί η συναλλαγή στον προσωπικό σας λογαριασμό.

    Κασετόφωνο μαγνητοφώνησης 

    audio-recorders

    Το ενσωματωμένο Μαγνητόφωνο εφαρμογή που διαθέτει το iPhone μπορεί να ηχογραφήσει αρκετά υψηλή ποιότητα ήχου σχεδόν ισάξιο με το φορητό δημοσιογραφικό κασετοφωνάκι.

    Καθρέφτης

    mirrors

    Από την μπροστινή κάμερα του τηλεφώνου σας μπορείτε να τραβήξετε selfie φωτογραφίες και να ελέγξετε αν έχετε κάτι στα δόντια σας ή τα μαλλιά σας είναι ανακατωμένα ή απλά για να δείτε το είδωλό σας στον γυάλινη οθόνη του smartphone, έχοντας την οθόνη απενεργοποιημένη.

    Εισιτήρια

    paper-tickets

    Μπορείτε να εξασφαλίσετε πλέον εισιτήρια για μουσικές παραστάσεις, θέατρα και κινηματογραφικές αίθουσες με τη χρήση του κινητού σας τηλεφώνου και να πάτε στο ταμείο κρατώντας μόνο το smartphone σας.

    Φωτογραφική μηχανή και κάμερα 

    cameras-video-cameras

     Το βίντεο και οι φωτογραφίες που μπορούν να ληφθούν από smartphone όπως το iPhone 6 (και το iPhone 6s) είναι πραγματικά εκπληκτικά.

    iPods, CD players, radios

    ipods-cd-players-radiosTα έξυπνα κινητά διαθέτουν τη δυνατότητα να αποθηκεύετε και να αναπαράγετε πλήθος τραγουδιών, αλλά και να ακούτε ραδιόφωνο.



    ΣΧΟΛΙΑ