• LIFE&STYLE

    Ταξίδι-αστραπή στο χώρο των παραισθήσεων: Το κρασί των 1.000 ευρώ με την ισχυρή δόση μαριχουάνας


    Στην Καλιφόρνια, όπου οι γιατροί συνταγογραφούν νόμιμα “χόρτο” για ιατρικούς λόγους, οι εταιρείες ψάχνουν συνεχώς νέα προϊόντα για να επωφεληθούν από την αυξανόμενη κατανάλωση μαριχουάνας. Δεν μας εκπλήσσει, λοιπόν, που μια εταιρεία παράγει κρασί με μαριχουάνα, το οποίο κάνει θραύση, παρότι πρόκειται για μια αρκετά παλιά συνταγή, που τη συναντάμε στην αρχαία Κίνα.

    Ενώ σε πολλές χώρες υπάρχει νομοθεσία που απαγορεύει την ανάμειξη μαριχουάνας με αλκοόλ ή άλλα φάρμακα, στην Καλιφόρνια δεν υπάρχει καμία τέτοια νομοθεσία και έτσι οι οινοποιοί έχουν αρχίσει να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους σε μια γκρίζα περιοχή της αγοράς.

    Φυσικά, αυτό δεν πτόησε τους παραγωγούς κρασιού της εταιρείας Mary Jane, οι οποίοι όχι μόνο κατασκεύασαν κρασί “χόρτου”, αλλά το προωθούν κυρίως μέσω των social media. Εκ πρώτης όψεως, το ποτό αυτό δεν σε προκαλεί να το δοκιμάσεις, αφού έχει ένα έντονο πράσινο χρώμα. Παρόλα αυτά, έχει αρχίσει να γίνεται πολύ δημοφιλές. Η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αυτού του μείγματος μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα επικίνδυνη, ωστόσο, η υψηλή τιμή του κρασιού μάλλον αποθαρρύνει τους αγοραστές. Ανάλογα με το οινοποιείο, το μπουκάλι μπορεί να σας κοστίσει $120-$400.

    https://www.instagram.com/p/BKBWEa_Av56/?taken-by=maryjanewines

    https://www.instagram.com/p/BJ8GrYaAlnl/?taken-by=maryjanewines

    https://www.instagram.com/p/BJ0QgIqgjQo/?taken-by=maryjanewines

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Καλά τα πτυχία αλλά θες να ζήσεις και το μεγάλο έρωτα: Τα βρετανικά πανεπιστήμια όπου σε περιμένουν οι πιο hot φοιτήτες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η νέα τρέλα στην Αθήνα λέγεται «Δείπνα Μυστηρίου» – Τι είναι;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 

    http://www.mononews.gr/kanis-den-perimene-megali-anatropi-ta-didaktra-sta-evropaika-panepistimia/82698



    ΣΧΟΛΙΑ