• LIFE&STYLE

    Ταξιδεύετε συχνά; Αυτή είναι μία από τις πιο μισητές εταιρίες του κόσμου

    • NewsRoom


    Δεν είναι λίγες οι έρευνες που έχουν γίνει για το ποιες αεροπορικές εταιρείες παραπονιούνται συχνότερα οι επιβάτες. Η εταιρεία που κατακτά την θέση της πιο “μισητής” αεροπορικής είναι Αμερικάνικη Spirit. Σύμφωνα με έρευνα της ανεξάρτητης εταιρείας για τους ικανοποιημένους καταναλωτές “American Customer Satisfaction Index”, οι περισσότεροι επιβάτες ψήφισαν την Spirit ως την πιο μισητή αεροπορική, κατακτώντας έτσι για δεύτερη φορά τον αρνητικό τίτλο.

    Πιο συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα της έρευνας βγήκαν μετά από την αξιολόγηση διάφορων παραμέτρων, όπως την εμπειρία των επιβατών κατά την διάρκεια της πτήσης, την εξυπηρέτηση των πελατών, και την γενικότερη επίδοση των αεροπορικών εταιρειών.

    Κατόπιν αξιολόγησης η Spirit ανακηρύχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως η πιο μισητή αεροπορική του κόσμου, αν και τα αποτελέσματα είχαν βελτιωθεί κατά 15% συγκριτικά με εκείνα της προηγούμενης χρονιάς.

    Ωστόσο, τα αποτελέσματα αυτά φαίνεται να μην επηρεάζουν ιδιαιτέρως την Spirit η οποία σημείωσε φέτος κέρδη του ύψους των 538.1 εκατ. δολ, η οποία αποτελεί σημαντική αύξηση της κλίμακας του 9.1% από πέρσι.

    Η αντίθεση αυτή όπως σημειώνει η έρευνα της ACSI, έχει να κάνει με την επιλογή εταιρειών σαν την Spirit από “ψυχαγωγικούς” επιβάτες οι οποίοι ψάχνουν εταιρείες με μικρότερα κόστη για να πραγματοποιούν όσο το δυνατόν περισσότερα ταξίδια αναψυχής.

    Στόχος των επιβατών αυτών είναι οι αεροπορικές εταιρείες με καλές προσφορές και χαμηλό κόστος μεταφοράς με τις οποίες όμως μπορούν να κάνουν περισσότερα ταξίδια χωρίς να ενδιαφέρονται τόσο για την άνεση τους κατά την διάρκεια των ταξιδιών τους. Η επιλογή των επιβατών για αυτές τις εταιρείες δεν μας κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς αντίστοιχες low-cost ευρωπαϊκές αεροπορικές, όπως η Ιρλανδική Ryan Air είναι εξίσου ευρέως διαδεδομένες.

    Διαβάστε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/bill-gates-opios-mporesi-na-diavasi-afto-to-vivlio-as-mou-stili-viografiko/41249



    ΣΧΟΛΙΑ