• Business Of Fashion

    Τατιάνα Στεφανίδου-Σία Κοσιώνη: Πόσα λεφτά κοστίζει το φόρεμα που φόρεσαν

    • NewsRoom

    Σία Κοσιώνη και Τατιάνα Στεφανίδου


    Ένα φόρεμα που συζητήθηκε περισσότερο και από το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ!

    Η Τατιάνα Στεφανίδου και η Σία Κοσιώνη είναι δύο σικ γυναίκες με προσεγμένο στυλ που τραβάει τα βλέμματα.

    Αυτή τη φορά, όμως, είχαν την ίδια έμπνευση και επέλεξαν για την ιδιαίτερη αυτή βραδιά της επίσημης παρουσίασης του προγράμματος του ΣΚΑΪ, στο Ίδρυμα Νιάρχος, ένα δερμάτινο one-off-shoulder φόρεμα που έμελλε να συζητηθεί όσο τίποτα άλλο.

    Λίγο αργότερα, με ανάρτησή της στο Instagram, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε ότι και εκείνη έχει φορέσει το ίδιο φόρεμα, αλλά πριν από τις δύο παρουσιάστριες, και συγκεκριμένα για τις ανάγκες φωτογράφισης.

    Το βράδυ της Τετάρτης στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Νιάρχος κατέφτασε πρώτη η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία πόζαρε χαμογελαστή για τους φωτογράφους, ενώ περίπου μία ώρα αργότερα, μετά το τέλος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, εμφανίστηκε και η Σία Κοσιώνη με το ίδιο ακριβώς φόρεμα.

    Μετά από μερικά λεπτά αμηχανίας, οι δύο κυρίες απέδειξαν πως έχουν και χιούμορ αφού πόζαραν στους φωτογράφους γελώντας.

    Σία Κοσιώνη και Τατιάνα Στεφανίδου με το ίδιο φόρεμα στην παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΪ

    Το περιβόητο, λοιπόν, φόρεμα είναι από τη νέα collection Fall/Winter του ιταλικού brand Simona Corsellini και κοστίζει 259 ευρώ.

    Βέβαια, με τόσες κυρίες της ελληνικής showbiz που το φόρεσαν, το συγκεκριμένο είναι ήδη sold out, όπως φαίνεται και στην ελληνική ιστοσελίδα από την οποία το προμηθεύτηκαν.

    Simona Corsellini



    ΣΧΟΛΙΑ