• Business Of Fashion

    Τατιάνα Στεφανίδου-Σία Κοσιώνη: Με το ίδιο φόρεμα στην ίδια εκδήλωση

    • NewsRoom

    Σία Κοσιώνη και Τατιάνα Στεφανίδου


    Ποια το φόρεσε καλύτερα;

    Μία λαμπερή και ταυτόχρονα σικ εμφάνιση έκαναν οι δύο εντυπωσιακές κυρίες του ΣΚΑΪ, Τατιάνα Στεφανίδου και Σία Κοσιώνη, το βράδυ της Τετάρτης, στην παρουσίαση του νέου προγράμματος του σταθμού, ωστόσο, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, δεν συνενοήθηκαν και επέλεξαν να φορέσουν το ίδιο ακριβώς φόρεμα.

    Πρόκειται για έναν «εφιάλτη» που καμία γυναίκα δεν θα ήθελε να ζήσει, πόσο μάλλον, όταν τραβάει όλα τα φλας των φωτογράφων πάνω της.

    Οι δύο παρουσιάστριες εμφανίστηκαν στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση, φορώντας το ίδιο δερμάτινο shoulder dress, και μάλιστα στην ίδια ταμπά απόχρωση.

    Ένα πανέμορφο φόρεμα που σίγουρα κλέβει τις εντυπώσεις, δημιουργία της Simona Corsellini.

    Τόσο η Τατιάνα Στεφανίδου όσο και η Σία Κοσιώνη επέλεξαν να τονίσουν τη λεπτή μέση τους με μία μεγάλη ζώνη με εγκράφα, σε καφέ απόχρωση, που ταιριάζει άψογα με το χρώμα του φορέματος.

    Το outfit συνδύασαν με pointy γόβες. Η παρουσιάστρια του «Μαζί σου» επέλεξε να διατηρήσει την ίδια ακριβώς απόχρωση και στις ψηλές εντυπωσιακές γόβες της, ενώ η άνκοργουμαν του ΣΚΑΪ «έσπασε» τη μονοτονία με ένα ζευγάρι γόβες σε μπορντό απόχρωση.

    Η Τατιάνα Στεφανίδου ολοκλήρωσε το look της κρατώντας ένα δερμάτινο clutch στους ίδιους τόνους, ενώ η Σία Κοσιώνη επέλεξε ένα off-white τσαντάκι.

    Λίγο αργότερα, η Ελεονώρα Μελέτη ανέβασε και εκείνη φωτογραφία με το ίδιο φόρεμα!

    Πόσο κοστίζει το φόρεμα; Δείτε ΕΔΩ.

    στεφανιδου
    Η Τατιάνα Στεφανίσου στην παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΣΚΑΪ
    Η Σία Κοσιώνη στην παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΣΚΑΪ
    Τατιάνα Στεφανίδου και Κατερίνα Γκαγκάκη
    Shoulder dress από τη νέα fall/ winter collection της Simona Corsellini



    ΣΧΟΛΙΑ