• LIFE&STYLE

    Τανιμανίδης-Λιανός: Τι ανέβασαν στα social media λίγο πριν τον τελικό του Survivor

    Τανιμανιδης-Λιανος

    Γιώργος Λιανός και Σάκης Τανιμανίδης


    Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του φετινού Survivor, ο Σάκης Τανιμανίδης μοιράστηκε ένα μήνυμα και μια φωτογραφία από τον χθεσινό ημιτελικό, στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος με τον Γιώργο Λιανό.

    «Η τρέλα δεν πάει στα βουνά… ήρθε σε μένα και το Γιώργο μάλλον!», έγραψε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ενώ συμπλήρωσε:

    «Φέτος ήταν ένα άλλο Survivor για μένα, αφού είχα έναν φίλο στο Δομίνικο… έναν Ψαροτουφεκά με Ψ κεφαλαίο (καλά που υπήρχε και το Ιταλικό εκεί δίπλα και φάγαμε κανά ψάρι».

    Στο προφίλ του στο Instagram, δημοσίευσε και ο Γιώργος Λιανός μία φωτογραφία με τον συμπαρουσιαστή του και έγραψε, «Σάκαρος φορέβα. Ένας νέος φίλος που με στήριξε σε όλα και θα μείνει! Σε ευχαριστώ μάγκα μου για όλα!».

    Σε λίγες ώρες θα μάθουμε ποιος παίκτης θα αναδειχθεί Survivor 2018. Οι δύο φιναλίστ Ηλίας Γκότσης και Κατερίνα Δαλάκα, αναμένεται να κοντραροχτυπηθούν, καθώς έχουν αποδείξει τις αθλητικές τους ικανότητες στο στίβο μάχης επί έξι μήνες, ενώ έχουν καταφέρει να κερδίσουν την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού.

    Ψηφίστε στην ψηφοφορία του mononews.gr:

    https://www.playbuzz.com/item/9c918c86-dbb9-47de-beef-64f02aace803

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Σήμερα ο μεγάλος τελικός – Ποιος θα κερδίσει το έπαθλο (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Δείτε την είσοδο των παικτών στο πλατό (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παρασκήνιο στο Survivor: Τι «τρέχει» μεταξύ της Σπυροπούλου και του Νάσου Παπαργυρόπουλου;



    ΣΧΟΛΙΑ