• Μόδα: Πρωταγωνιστές

    O Justin Timberlake συνεργάστηκε με τη Levi’s και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό (video)

    • NewsRoom


    O Justin Timberlake μπορεί να τραγουδάει για «Suit & Tie», αλλά η νέα του σειρά ρούχων σε συνεργασία με τη Levi’s μας κάνει να τον αγαπήσουμε για τα τζιν και t-shirts του.

    Ο διάσημος τραγουδιστής συνεργάστηκε με το γνωστό για τα τζιν του brand για μια κολεξιόν 20 τεμαχίων, η οποία ονομάζεται «Fresh Leaves». Ο στόχος; Μια φρέσκια και καινούρια αναβάθμιση στα κλασικά κομμάτια του brand. Η σειρά ρούχων που περιλαμβάνει τζάκετ, φούτερ, τζιν, πουκάμισα και σκούφους, κυμαίνεται από 30 έως 158 δολάρια.

    Ο Justin συνεργάστηκε στενά με την ομάδα της Levi’s για να επανασχεδιάσουν κάποια από τα πιο εμβληματικά κομμάτια του brand με απροσδόκητους τρόπους. Το αποτέλεσμα: κλασικά κομμάτια, χρώματα και σχέδια έχουν αλλάξει, αναμειχθεί και αναδιαμορφωθεί σε ένα πιο μοντέρνο λουκ.

    ο τραγουδιστή άντλησε την έμπνευσή του από τα κλασσικά κομμάτια της Levi’s. Επισκέφθηκε το εργαστήριο Eureka Innovation Lab της Levi’s στο Σαν Φρανσίσκο, τα αρχεία του brand και το showroom στο Λος Άντζελες για να αποκτήσει μια συνολική εικόνα και να καταλάβει καλύτερα το brand.

    «Με τον Justin είχαμε μια άμεση επαφή στο να δημιουργήσουμε κομμάτια που αναμειγνύουν το γνώριμο με το απροσδόκητο», ανέφερε η Karyn Hillman, Chief Product Officer στη Levi’s.

    Σε συνέντευξή του στο People, ο Timberlake ανέφερε ότι η συνεργασία ήταν κάτι το φυσικό. «Η Levi’s ήταν πάντα μέρος της ζωής μου, οπότε για μένα έχει κάτι το απίστευτα αυθεντικό», αναφέρει ο ίδιος. «Στη διάρκεια της τελευταίας περιοδείας μου δεν έβγαινα από τα Levi’s όσο ήμουν εκτός σκηνής», συμπλήρωσε.

    Την καινούρια σειρά του Justin Timberlake θα τη βρείτε online εδώ καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα.

    https://youtu.be/AmRVbdsyBbY?t=5



    ΣΧΟΛΙΑ