• LIFE&STYLE

    Τα μοντέλα της Victoria Secret αποκαλύπτουν πως νιώθουν στα αλήθεια για το σώμα τους

    • NewsRoom


    Είναι ομολογουμένως από τις πιο ωραίες γυναίκες του κόσμου. Τα διάσημα ” αγγελικά ” κορμιά των μοντέλων της γνωστής εταιρείας εσωρούχων Victoria Secret, που θα ήθελε να έχει η κάθε γυναίκα αποκαλύπτουν τα μυστικά για την διατήρηση της αψεγάδιαστης σιλουέτας τους. Τα “αγγελάκια” Adriana Lima, Alessandra Ambrosio και πολλές ακόμη αποκάλυψαν ότι τέλειες αναλογίες κατακτώνται μόνο μέσω της σκληρής δουλειάς και ακόμη μας εκπλήσσουν αποκαλύπτοντας και τις δικές τους αδυναμίες σαν τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς.

    Πιο συγκεκριμένα η Alessandra Ambrosio υποστηρίζει την μοναδικότητα της κάθε γυναίκας δηλώνοντας στο περιοδικό Self ” η κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό μεταβολισμό και διαφορετικό γενετικό υλικό για τον λόγο αυτό δεν θα ήταν καλό να ανταγωνιζόμαστε η μια την άλλη, απλώς να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε με τον εαυτό μας”. Ακόμη τόνισε πως και η ίδια πολλές φορές έχει νιώσει απροετοίμαστη για κάποια φωτογράφιση, εύχοντας να είχε γυμναστεί περισσότερο.

    Alessandra Ambrosio

    Ένα ακόμη μοντέλο που μίλησε και για την πρόσφατη μητρότητα της επισήμανε πως μετά την γέννα ήθελε σκληρή δουλειά για να επιστρέψει στο παλιό της σώμα. Η Adriana Lima για χάρη της μητρότητας όπως ανέφερε, έπρεπε να γυμναστεί πολύ σκληρά καθώς γνωρίζει πόσο απαιτητική είναι η δουλεία της και πόσο σημαντική είναι για την ίδια. Βέβαια τόνισε πως με την απόκτηση των παιδιών της κατάλαβε το πραγματικό νόημα της ζωής.

    Adriana Lima
    Adriana Lima

    Για την περίοδο της μητρότητας μίλησε και η Lily Aldridge η οποία συγκεκριμένα έχει δηλώσει πως γνωρίζει ότι έχει καμπύλες και δεν νιώθει άσχημα γι αυτό. Ακόμη επισήμανε πως οπι γυναίκες δεν θα έπρεπε να ανησυχούν ιδιαιτέρως για την αύξηση του βάρους τους κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και ότι η συστηματική άσκηση και η σωστή διατροφή μπορούν να φέρουν τα πρωταρχικά αποτελέσματα. Εμείς βεβαίως ακόμη ψάχνουμε τις καμπύλες του διάσημου μοντέλου.

    Lily  Aldridge
    Lily Aldridge

    Παν μέτρο άριστον μας συμβουλεύει η Doutzen Kroes, που χαρακτήρισε το σώμα της πληθωρικό, η οποία εκμυστηρεύτηκε ότι δεν ανήκει στην κατηγορία των ” skinny” μοντέλων και ότι η ίδια τρώει τα πάντα απλά με μέτρο.

    Doutzen Kroes
    Doutzen Kroes

    Η εξωτική Joan Smalls έχει αναφέρει πολλές φορές την ομορφιά ποικιλόμορφη και υποστηρίζει την διαφορετικότητα της αυτή, κερδίζοντας έτσι την μοναδικότητα της. Τέλος μας μάγεψε με τα λόγια που χρησιμοποίησε για την ομορφιά παρομοιάζοντας την με ένα ουράνιο τόξο, το οποίο η ίδια θέλει να εκπροσωπεί.

    Joan Smalls
    Joan Smalls

    Τελικά μέχρι και χρυσό μετάλλιο αξίζουν τα διάσημα “αγγελάκια”, καθώς το μοντέλο Elsa Hosk παρομοίασε την προετοιμασία που κάνουν, με αυτή της προετοιμασίας για του ολυμπιακούς αγώνες. H ίδια ακόμη τόνισε, ότι είναι σημαντικό να γνωρίζει ο κόσμος την δουλειά που απαιτείται να κάνουν, η οποία είναι πολύ σκληρή και ότι ακόμη αποτελεί μια δέσμευση πλήρης απασχόλησης.

    Elsa Hosk
    Elsa Hosk



    ΣΧΟΛΙΑ