array(0) {
}
        
    
Menu
0.3%
Τζίρος: 95.32 εκατ.

Γουόρεν Μπάφετ: Οι «μεγάλοι» της Αμερικής αποχαιρετούν τον μεγαλύτερο επενδυτή του 20ου αιώνα

Life & Style

Τα «γαλλικά» του Αντώνη Κανάκη στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα (video)

Αντώνης Κανάκης, παρουσιαστής
Comments

Εξοργισμένος ήταν ο Αντώνης Κανάκης στο επεισόδιο της Δευτέρας του Ράδιο Αρβύλα αναφερόμενος στο απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη με τη σύλληψη μιας 90χρονης γιαγιάς.

«Μια γιαγιά 90 ετών την συλλάβανε, της πέρασαν χειροπέδες, την πήγαν στο κρατητήριο γιατί πουλούσε τερλίκια χωρίς άδεια. Και της πήραν και τα αποτυπώματα. Σε αυτό το βίντεο η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά», είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης και στη συνέχεια προβλήθηκε το βίντεο μέσα από το αστυνομικό τμήμα.

«Αχ θεέ μου, όλη η εξουσία βγαίνει πάνω στη γιαγιάκα. Πραγματικά, αν έχεις μπροστά σου μια γιαγιά 90 ετών και της μιλάς έτσι, δεν σου βγαίνει αβίαστα να είσαι απόλυτα ευγενικός μαζί της και να μιλάς κατ’ αυτόν τον τρόπο, τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Τη συλλαμβάνουν, την βάζουν στο περιπολικό, την πάνε στο τμήμα, της παίρνουν αποτυπώματα, γίνεται όλο αυτό και ένας ρε π!@#$η μου εκεί πέρα μέσα δεν μπορεί να πει “τι κάνουμε ρε μ!@#$%ς, τι κάνουμε γα!@#%ώ την τρέλα μου”.

Ένας λογικός δεν υπάρχει να πει να αφήσουν τη γιαγιά να φύγει; Δεν είναι θέμα ευθυνοφοβίας κατά την προσωπική μου άποψη γιατί ευθυνοφοβία δεν υπάρχει όταν είναι να συλλάβουν άλλους κι άλλους. Αυτό είναι θρασύδειλο», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=VW-QNpfqsd4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έξαλλος ο Αντώνης Κανάκης στο Ράδιο Αρβύλα: «Ρεντίκολα, ε ρεντίκολα!» (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ράδιο Αρβύλα: Τρολάρουν την Χριστίνα Σούζη και το «άι σιχτίρ»!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: MasterChef: Ξεκίνησαν τα Silver Awards με έπαθλο 10.000 ευρώ – Ποιος αποκλείστηκε πρώτος; (video)

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γουόρεν Μπάφετ: Οι «μεγάλοι» της Αμερικής αποχαιρετούν τον μεγαλύτερο επενδυτή του 20ου αιώνα
ΗΠΑ: Άρνηση στην Ιαπωνία για εξαίρεση από τους δασμούς – Τι αντιπρότεινε η Αμερική
Πολυτεχνειούπολη: Άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ κουκουλοφόρων στου Ζωγράφου (Βίντεο)
Καρυστιανού εναντίον Βελόπουλου: Μπλόκαρε τη συζήτηση για τα Τέμπη στο Ευρωκοινοβούλιο
Μαγκλάρας (ΘΕΚ): Ανάγκη για ένα μεγάλο restart στο σιδηροδρομικό δίκτυο
Το «America First» απειλεί το παγκόσμιο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα – Οι κρίσιμες 180 ημέρες
Κυβέρνηση Τραμπ: Δεν υπάρχουν ακόμη αποφάσεις για τους δασμούς στις κινηματογραφικές ταινίες που παράγονται εκτός ΗΠΑ
Θεοδωρικακός για νέο αναπτυξιακό νόμο: Δημιουργούμε δουλειές για τους νέους και ασφάλεια για την πατρίδα μας
Επενδυτικός «πυρετός» στην οικογένεια Τραμπ: Οι γιοι του «έκλεισαν» επενδύσεις δισεκατομμυρίων σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή
Κυρανάκης: Στόχος μας οι άνθρωποι υπό την επήρεια αλκοόλ να μην είναι πίσω από το τιμόνι – Έρχονται παρεμβάσεις στον νέο ΚΟΚ