• LIFE&STYLE

    Τα 5 σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να ξέρετε σήμερα!

    • NewsRoom


    Καλημέρα σας!

    Αυτά είναι τα 5 σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να ξέρετε σήμερα:

    1. «Μπλόκο» στις επαναπροωθήσεις από τους μετανάστες. Οι μετανάστες στην  Χίο και στην Λέσβο προχώρησαν στην υποβολή μαζικά αιτήσεων ασύλου που σταματά την διαδικασία των επιστροφών στην Τουρκία, ενδεχομένως ύστερα από τις προτροπές και την καθοδήγηση ακτιβιστών.
    2. Merkel – Lagarde για Ελλάδα: Δεν έχουμε φτάσει εκεί που θέλουμε. Η Ελλάδα έχει σημειώσει πρόοδο στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, “ωστόσο δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο σημείο που θέλουμε”, δήλωσαν σήμερα σε κοινή συνέντευξη Τύπου η καγκελάριος της Γερμανίας, Angela Merkel και η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Christine Lagarde.
    3. 12 μέτρα «φωτιά» για να ξεκολλήσει η διαπραγμάτευση. Αυξάνονται βενζίνη, τσιγάρα, τσιγάρα, τέλη κινητής τηλεφωνίας – Νέος φόρος στα τυχερά παιχνίδια και τις τραπεζικές επιταγές
    4. Τσακαλώτος: Μετά την αξιολόγηση πρέπει να δώσουν “κάτι” για το χρέος.  O υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος σε συνέντευξη στο news247, σε ερώτημα για το χρέος, ανέφερε ότι  μετά την αξιολόγηση πρέπει να μας δώσουν “κάτι για το χρέος”.
    5. Άνοιξε το Taxisnet: «Κωδικό προς κωδικό» η συμπλήρωση του νέου Ε1. Να μην βιαστούν να υποβάλουν την δήλωση φόρου εισοδήματος, πριν σιγουρευτούν πως δεν υπάρχουν λάθη στα συμπληρωμένα «πριν από εσάς για εσάς» στοιχεία από την εφορία, θα πρέπει και φέτος οι 6 εκατομμύρια φορολογούμενοι. Η σχετική εφαρμογή άνοιξε χθες βράδυ στο Taxisnet (www.gsis.gr) αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει μέχρι πότε θα υποβάλλονται οι δηλώσεις και πώς θα πληρωθούν.



    ΣΧΟΛΙΑ