• Media

    Τα 101 σκυλάκια Δαλματίας επέστρεψαν και έκαναν άνω-κάτω έναν ολόκληρο κινηματογράφο με τις περιπέτειές τους!!! (video)

    • NewsRoom


    Σε μια μοναδική εκδήλωση που διοργανώθηκε χάρη στην εξαιρετική συνεργασία της WIND VISION με το Disney Channel, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πρώτοι και σε αποκλειστικότητα τα δύο πρώτα επεισόδια της ολοκαίνουριας σειράς «Οδός Δαλματίας 101», λίγες μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα της σειράς στη μικρή οθόνη.

    Την Πέμπτη 21/03 η WIND έδωσε τη μοναδική ευκαιρία σε 50 τυχερούς νικητές να παρακολούθησαν στη μεγάλη οθόνη την ανανεωμένη έκδοση το πολυαγαπημένου παραμυθιού που μεγάλωσε γενιές και γενιές.

    Ο ιστορικός κινηματογράφος Δαναός φιλοξένησε τους νέους σκυλίσιους μπελάδες του Dylan, της Dolly και της παρέα τους. Τα ασπρόμαυρα αυτά κουτάβια με την έμφυτη τάση τους για περιπέτεια καθήλωσαν το κοινό και μας μετέφεραν σε έναν σκυλίσιο κόσμο, γεμάτο χαρά και λιχουδιές… και πολύ ποπ-κορν…

    Οι μικροί μας φίλοι βγήκαν ενθουσιασμένοι από την κινηματογραφική προβολή παρέλαβαν τα δώρα – έκπληξη που τους χάρισε η WIND VISION, γέλασαν, χόρεψαν και φωτογραφήθηκαν παίρνοντας μαζί τους την μοναδική αυτή εμπειρία.

    Αν είσαι και εσύ οπαδός της πιο διασκεδαστικής σκυλοπαρέας συντονίσου στη σελίδα του Facebook της WIND https://bit.ly/2TTsKdI αλλά και στη σελίδα του αγαπημένου μας Ταλκ free press στο https://bit.ly/2UdsOKn και λάβε μέρος σε διαγωνισμούς για μοναδικά δώρα.

    Η ολοκαίνουρια σειρά είναι ήδη διαθέσιμη στις οθόνες μας από το Disney Channel και προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή στις 16.00.



    ΣΧΟΛΙΑ