• LIFE&STYLE

    Survivor: Βροχή οι χωρισμοί μετά το παιχνίδι – Ποιοι παίκτες είπαν αντίο στους συντρόφους τους

    • NewsRoom
    Survivor: Βροχή οι χωρισμοί μετά το παιχνίδι - Ποιοι παίκτες είπαν αντίο στους συντρόφους τους

    Ελένη Χαμπέρη, Νικολέτα Μαυρίδη, Καρολίνα Καλύβα και Παύλος Γαλακτερός


    Ο ένας μετά τον άλλο, οι πρώην παίκτες του Survivor ανακοινώνουν ότι είναι και πάλι single

    Βροχή φαίνεται πως έρχονται οι χωρισμοί για τους πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης Survivor, μετά το τέλος του παιχνιδιού και αφού όλοι έχουν πλέον επιστρέψει στις ζωές τους. Μπορεί την μεγάλη εντύπωση να έκανε ο χωρισμός της Μαριαλένας Ρουμελιώτη από τον Γιώργο Λιβάνη, που ήρθε μοιραία, αφού η παίκτρια ήρθε πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι με τον πρώην σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη, ωστόσο αυτός δεν ήταν ο μοναδικός χωρισμός του φετινού Survivor.

    Αμέσως μετά την αποχώρησή του, χωρισμένος βρέθηκε και ο Παύλος Γαλακτερός, ο οποίος είχε μιλήσει στο παιχνίδι για την σύντροφό του.

    Τώρα, ένας ακόμη χωρισμός ήρθε να προστεθεί στους προηγούμενους.

    Καλεσμένη στην εκπομπή Love it και στην Ιωάννα Μαλέσκου ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής η Ελένη Χαμπέρη, η οποία επιβεβαίωσε τις φήμες ότι είναι πλέον single. Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για τη δική της εμπειρία στον Άγιο Δομίνικο αλλά και τις αλλαγές που ήρθαν στη ζωή της μετά το τέλος του ριάλιτι.

    «Η αλήθεια είναι ότι ναι ισχύει. Έχω χωρίσει. Δεν είναι το Survivor ο λόγος αλλά σίγουρα επηρεάζει και αυτό. Είναι σε κάποιο νησί. Δεν έχω προλάβει να πάω στο νησί που είναι ο πρώην σύντροφός μου. Η αλήθεια είναι ότι μέσα το παιχνίδι λίγο σε αλλάζει. Είχαμε τον χρόνο να σκεφτούμε, να δούμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά και να δούμε λίγο πώς ήταν πριν η ζωή μας», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Χαμπέρη, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τον χωρισμό της.

    Η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να μάθει περισσότερα για την προσωπική ζωή της καλεσμένη της, ωστόσο εκείνη θέλησε να δώσει τέλος στο θέμα με τον πρώην της: “Γενικά σε ό,τι αφορά το κομμάτι με τον πρώην σύντροφό μου, δεν θα ήθελα να μιλήσω παραπάνω”.

    Σίγουρα αυτός ο χωρισμός ήταν κάτι που δεν περιμέναμε, γιατί ουκ ολίγες φορές είχε μιλήσει μέσα στο παιχνίδι για τον σύντροφό της τον οποίο μάλιστα είχαμε δει και σε ένα έπαθλο επικοινωνίας.

    Διαβάστε ακόμη:

    Survivor: Τι έδειξε το μοριακό τεστ του Τζέιμς Καφετζή (video)

    Σάκης Κατσούλης: Τι θα κάνει τα €100.000 που κέρδισε από το Survivor (video)

    Survivor: Μεγάλος νικητής ο Σάκης Κατσούλης – Ντέρμπι και συγκίνηση (video)

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ