• LIFE&STYLE

    Survivor: Μεγάλος νικητής ο Σάκης Κατσούλης – Ντέρμπι και συγκίνηση (video)

    • NewsRoom
    Survivor: Μεγάλος νικητής ο Σάκης Κατσούλης - Ντέρμπι και συγκίνηση (video)

    Σάκης Κατσούλης


    Μετά από έξι μήνες επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο κάτω από αντίξοες συνθήκες, κακουχίες και σκληρές δοκιμασίες, ολοκληρώθηκε το Survivor 4 με μεγάλο νικητή να αναδεικνύεται ο Σάκης Κατσούλης.

    Όπως αποκάλυψε και ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός λίγο πριν το τέλος, η αναμέτρηση μεταξύ των δύο φιναλίστ, Σάκη Κατσούλη και Ηλία Μπόγδανο εξελίχθηκε σε ένα απίστευτο ντέρμπι, καθώς βρέθηκαν πολύ κοντά στις ψήφους του κοινού.

    Ο χώρος του ανοιχτού θεάτρου στο Άλσος Βεΐκου γέμισε από νωρίς με κόσμο και φυσικά πρώην παίκτες του Survivor και συγγενείς των δύο παικτών που έφτασαν στον μεγάλο τελικό.

    «Είναι εδώ όλοι οι παλιοί παίκτες. Όλοι οι παίκτες, οι οποίοι πέρασαν και αυτοί μέσα από το φετινό Survivor για να στηρίξουν τους συμπαίκτες τους που έχουν φτάσει στη θέση των δύο φιναλίστ. Τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους. Θα έχουμε τη χαρά να μιλήσουμε, να τα πούμε, να δούμε μαζί πολύ ωραία πράγματα. Δυστυχώς δεν είναι μαζί μας σήμερα η Αγγελική Λάμπρη, η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ, τους στέλνουμε την αγάπη μας», δήλωσε ο Γιώργος Λιανός αναφορικά με τους παίκτες που έδωσαν το «παρών» και εκείνους που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν.

    Υπνεθυμίζεται ότι από τον ημιτελικό του Survivor έλειπαν ο James Καφετζής, η Νικολέτα Μαυρίδη, η Χριστίνα Κεφαλά, ο Περικλής Κονδυλάτος και ο Αλέξης Παππάς. Η Νικολέτα Μαυρίδη ανακοίνωσε πως έχει κορονοϊό, την ίδια αποκάλυψη έκανε και η Χριστίνα Κεφαλά, ενώ ο James Καφετζής αναμένει το αποτέλεσμα του μοριακού του τεστ.

    Μέσα από μια σειρά με αφιερωματικά βίντεο, η παραγωγή του Survivor έφερε στη μνήμη μας τις καλύτερες, πιο αστείες, αλλά και πιο ξεχωριστές στιγμές των παικτών, που έπαιξαν καθ’ όλη τη διάρκεια του live.

    Βέβαια, οι τραγουδιστές της παρέας, Ελευθερία Ελευθερίου, Πάνος Καλλίδης και Τριαντάφυλλος έδωσαν το δικό τους σόου ερμηνεύοντας μερικές από τις επιτυχίες τους διασκεδάζοντας κοινό και τηλεθεατές.

    Στο επίκεντρο, όμως, βρέθηκαν φυσικά οι δύο φιναλίστ, Ηλίας Μπόγδανος και Σάκης Κατσούλης, οι οποίοι μίλησαν για την πρωτόγνωρη εμπειρία τους στον Άγιο Δομίνικο και τις δύσκολες στιγμές που έζησαν τους τελευταίους μήνες.

    «Στην αρχή μπήκα και ήμουν στα καλύτερα μου. Ένιωθα πως ήμουν σε μια τεράστια περιπέτεια χαρούμενη. Ζούσα το κάθε δευτερόλεπτο. Ήμουν πάρα πολύ δραστήριος, βοηθούσα τα παιδιά… Δεν είχα καταλάβει ακόμα ότι υπάρχει και το κομμάτι της επιβίωσης όσον αφορά το ψυχικό κομμάτι. Το πιο δύσκολο κομμάτι μακράν στο παιχνίδι», δήλωσε από την πλευρά του ο Ηλίας.

    «Υπήρξαν νύχτες που μπορεί να μην κλείναμε το μάτι μας καθόλου γιατί σκεφτόμασταν, έτρεχε το μυαλό και επειδή εκεί ο καθένας τραβάει τον δικό του σταυρό έπρεπε να το διαχειριστούμε μόνοι μας. Υπήρξε μια στιγμή προς το τέλος που ένιωσα ότι δεν μπορούσα να σκεφτώ την επόμενη ημέρα. Ήθελα να εξαφανιστώ. Ήταν η στιγμή που ένιωσα ότι όλο αυτό τελειώνει γιατί έφευγαν ένα ένα τα παιδιά που ήμουν πιο κοντά στο παιχνίδι, ένιωθα ότι αυτή η εμπειρία τελειώνει και πραγματικά ένιωσα ράκος. Εκεί πέρα σκέφτηκα τι θα μου έλεγε η μητέρα μου, τι θα μου έλεγε ο πατέρας μου, τι θα μου έλεγαν οι φίλοι μου, η κοπέλα μου και βρήκα και πάλι τα πατήματα μου», πρόσθεσε ο τραγουδιστής και παίκτης του Survivor 4.

    Μιλώντας για την αγαπημένη του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Σάκης «λύγισε».

    «Μπαίνοντας στο παιχνίδι ξέρεις ότι υπάρχει πείνα, κακουχίες, σανίδι, πολύ δύσκολες συνθήκες. Το δυσκολότερο όλων είναι οι πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες που αναγκάζεσαι να συμβιώσεις που δεν είναι επιλογή σου και ειδικά για εμάς που μπήκαμε αργότερα στο παιχνίδι. Το μόνο μας όπλο με τον Ηλία ήταν το αγωνιστικό και προσπαθήσαμε μέσα από αυτό να κερδίσουμε κάποια βήματα μπροστά. Υπήρξε στιγμή που ήθελα να φύγω από το Survivor, όταν δημιουργήθηκαν κάποιες εντάσεις», είπε αρχικά ο Σάκης.

    Και συνέχισε λέγοντας ότι: «Αντέδρασα, έμεινα μόνος… Πάλι καλά υπήρχε η Μαριαλένα γιατί θα ήμουν ακόμα πιο μόνος. Έτσι είναι το Survivor, ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Για λίγα δευτερόλεπτα σκέφτηκα να αποχωρήσω όμως η Μαριαλένα ήταν εκεί, μου είπε ότι πρέπει να φανώ δυνατός. Έμεινα και σήμερα είμαι πολύ ευτυχισμένος κι ευλογημένος που είμαι σε αυτή τη θέση».

    Παρών ήταν και ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης και παρουσιαστής, Ατζούν Ιλιτζαλί., ο οποίος μίλησε από την καρδιά του στους παίκτες, ενώ έκανε αναφορά και στον πρώην παρουσιαστή του Survivor, Σάκη Τανιμανίδη.

    Στο τέλος της βραδιάς, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το τελικό αποτέλεσμα, με τον Σάκη Κατσούλη να αποθεώνεται, αφού στέφθηκε ο φετινός νικητής του Survivor. Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι οι αιτήσεις για το Survivor 5 έχουν ήδη ανοίξει!

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

    Τα προγνωστικά των παλιών παικτών:

    Επικές και ξεκαρδιστικές στιγμές:

    Τα bloopers του Λιανού:

    Ο Τριαντάφυλλος τραγουδάει με τον γιο του, Νικόλα:

    Η αποκάλυψη για το σκληρό ντέρμπι:

    Η πρώτη δήλωση του Ηλία μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος:

    Η πρώτη δήλωση του Σάκη μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος:

    Ο μεγάλος νικητής:

    Οι Survivors «κλείνουν» το ταξίδι τους:

    Διαβάστε επίσης:

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

    Το EURO 2020 συνεχίζεται στον ANT1 και οι μονομαχίες στα Προημιτελικά σάρωσαν στην τηλεθέαση!

    Σμαράγδα Καρύδη: Η έκκληση στα social media



    ΣΧΟΛΙΑ