Νέα βαριά ήττα γνώρισαν οι παίκτες της Μπλε ομάδας στο Survivor με αποτέλεσμα να βρεθούν και πάλι σε δύσκολη θέση στο Συμβούλιο του Νησιού.
Η Κόκκινη ομάδα έφερε εις πέρας και τη δεύτερη δοκιμασία ασυλίας «συνθλίβοντας» τους Μπλε με το εντυπωσιακό σκορ 10-2!
Ήδη από την πρώτη ψηφοφορία, οι Μπλε έβγαλαν ως πρώτο υποψήφιο τον Τζέιμς, ενώ όπως σωστά προέβλεψε, η ομάδα του ψήφισε στη δεύτερη ψηφοφορία τον φίλο του, Νίκο.
Από την πλευρά του, ο Κόρο, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία «έδωσε» τον Παύλο, συμπληρώνοντας την τριάδα των υποψηφίων.
Την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού θα μάθουμε σήμερα το βράδυ, καθώς ένας από τους παίκτες θα διαβεί την πόρτα της εξόδου, αφήνοντας ακόμα λιγότερους τους Μπλε.
Νίκη Ντάφυ επί Τζέιμς:
Γκρίνια στους Μπλε:
Τα έσπασαν οι Κόκκινοι στην Πούντα Κάνα:
«Υπάρχει μεγάλος έρωτας μεταξύ Μαριαλένας και Σάκη»:
Χαμός στο Συμβούλιο:
Οι προτεινόμενοι:
Διαβάστε επίσης:
Γιατί διακόπηκε on air το «Happy Day» – Εκτός και η «Φωλιά των Κου Κου»
«Μυστικός» γάμος για την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Μίνωα Μάτσα
Στα Χανιά για γυρίσματα ο Γκόρντον Ράμσεϊ (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καιρός: Με νεφώσεις και τοπικές βροχές ξεκινά η εβδομάδα
- Ιράν: Νέος Ανώτατος Ηγέτης ο γιος του Χαμενεΐ, Μοτζτάμπα – Ομοβροντία πυραύλων εναντίον του Ισραήλ – Νέα ισραηλινά πλήγματα στο Ιράν (Live upd)
- Ιστορικό άλμα 30% στις τιμές πετρελαίου – Γκρεμίζονται οι αγορές σε Τόκιο -6,7% και Κορέα -7%, βουτιά πάνω από 3% στα futures του Dax
- Winners & Losers: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι του μήνα που πέρασε
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.