Νέα βαριά ήττα γνώρισαν οι παίκτες της Μπλε ομάδας στο Survivor με αποτέλεσμα να βρεθούν και πάλι σε δύσκολη θέση στο Συμβούλιο του Νησιού.
Η Κόκκινη ομάδα έφερε εις πέρας και τη δεύτερη δοκιμασία ασυλίας «συνθλίβοντας» τους Μπλε με το εντυπωσιακό σκορ 10-2!
Ήδη από την πρώτη ψηφοφορία, οι Μπλε έβγαλαν ως πρώτο υποψήφιο τον Τζέιμς, ενώ όπως σωστά προέβλεψε, η ομάδα του ψήφισε στη δεύτερη ψηφοφορία τον φίλο του, Νίκο.
Από την πλευρά του, ο Κόρο, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία «έδωσε» τον Παύλο, συμπληρώνοντας την τριάδα των υποψηφίων.
Την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού θα μάθουμε σήμερα το βράδυ, καθώς ένας από τους παίκτες θα διαβεί την πόρτα της εξόδου, αφήνοντας ακόμα λιγότερους τους Μπλε.
Νίκη Ντάφυ επί Τζέιμς:
Γκρίνια στους Μπλε:
Τα έσπασαν οι Κόκκινοι στην Πούντα Κάνα:
«Υπάρχει μεγάλος έρωτας μεταξύ Μαριαλένας και Σάκη»:
Χαμός στο Συμβούλιο:
Οι προτεινόμενοι:
Διαβάστε επίσης:
Γιατί διακόπηκε on air το «Happy Day» – Εκτός και η «Φωλιά των Κου Κου»
«Μυστικός» γάμος για την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Μίνωα Μάτσα
Στα Χανιά για γυρίσματα ο Γκόρντον Ράμσεϊ (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η στιγμή που ο Ταϊρίκ Τζόουνς επιτίθεται με γροθιά στον Κέντρικ Ναν στα αποδυτήρια – Δείτε βίντεο
- Συνάντηση Ερντογάν – Μίτσκοσκι στην Κωνσταντινούπολη: Στο επίκεντρο η προώθηση της οικονομικής συνεργασίας
- Ολυμπιακός: Πρωταθλητής Ελλάδας για 16η φορά – 89-85 με τον Παναθηναϊκό στον 5ο τελικό στο ΣΕΦ
- Τραμπ: Η συμφωνία με το Ιράν είναι προγραμματισμένο να υπογραφεί αύριο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.