• LIFE&STYLE

    Survivor: Τα «έσπασαν» Έλληνες και Τούρκοι στον Άγιο Δομίνικο (video)


    Μια εβδομάδα χωρίς ασυλίες και αποχωρήσεις διανύουν οι παίκτες στο Survivor, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να αναλαμβάνει την παρουσίαση των αγωνισμάτων όσο ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται στην Ελλάδα.

    Ανατροπές και εκπλήξεις περίμεναν τους Μπλε και τους Κόκκινους, καθώς για πρώτη φορά στο φετινό Survivor ήρθαν αντιμέτωποι με τους Τούρκους παίκτες στο αντίστοιχο ριάλιτι επιβίωσης της γειτονικής χώρας.

    Αυτή τη φορά, όμως, ο Ατζούν ένωσε Μπλε με Μπλε και Κόκκινους με Κόκκινους, κάνοντας μια μίξη των δύο Survivor βάσει του χρώματος της κάθε ομάδας.

    Ο μεγάλος νικητής του αγωνίσματος θα είχε την ευκαιρία να επιβιβαστεί σε δυο ελικόπτερα και να πάει για ράφτινγκ σε έναν ποταμό στη βόρεια μεριά της Δομινικανής Δημοκρατίας, να απολαύσει ένα ξεχωριστό πικ-νικ και να διαμείνει σε μια βίλα. Παράλληλα, στους νικητές θα δοθούν και κινητά για να βγάλουν selfies, με τις καλύτερες να βραβεύονται!

    «Μπορεί να είμαστε δύο διαφορετικές χώρες αλλά όσο έχουμε καλή καρδιά, μπορούμε πάντα να είμαστε μαζί, να περνάμε καλά μαζί και να μοιραζόμαστε τον πόνο μαζί. Αν θυμάστε έγινε ένα σεισμός στην Τουρκία κι η Ελλάδα ήταν από τις πρώτες χώρες που βοήθησε την Τουρκία και οποιοδήποτε πρόβλημα είχε η Ελλάδα, η Τουρκία ήταν εκεί. Με αυτό το παιχνίδι θέλω να δώσω ένα μήνυμα. Όταν είμαι στην Ελλάδα, νιώθω σαν το σπίτι μου. Ένας Έλληνας στην Τουρκία πρέπει να αισθάνεται σπίτι του και θα προσπαθήσω να το πετύχω όσο ζω», δήλωσε ο Ατζούν.

    Το προβάδισμα στον συγκλονιστικό αγώνα είχαν οι Κόκκινοι Έλληνες και Τούρκοι κάνοντας το 9-4, ωστόσο, οι Μπλε δεν είχαν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη, αφού κατάφεραν να φέρουν το ματς σε ισοπαλία με τον τελευταίο πόντο να κρινόταν από ένα flag race.

    Στην τελευταία αυτή κούρσα τον νικητήριο πόντο διεκδίκησαν από τους Κόκκινους ο Σάκης και η Μαριαλένα, ενώ από τους Μπλε ο Στιβ και η Καρολίνα. Εν τέλει, νικητές αναδείχθηκαν ο Σάκης και η Μαριαλένα χαρίζοντας την πολυπόθητη νίκη στην ομάδα τους και φυσικά το μεγάλο έπαθλο.

    Πριν τον στίβο μάχης, χαμός έγινε στα social media με τους Μπλε, οι οποίοι αποφάσισαν να κάνουν γυμνισμό στην παραλία τους! Η ιδέα ήταν της Καρολίνα, με τον Ηλία, τον Κόρο και τον Ασημακόπουλο να βγάζουν τα ρούχα τους και να βουτάνε στο νερό!

    «Θα πέσει το ελικόπτερο ή δε θα πέσει;»

    Τα «έσπασαν» Έλληνες και Τούρκοι:

    «Ξερνάω με Σάκη και Μαριαλένα»:

    Διαβάστε επίσης:

    Survivor: Νέα οικονομική συμφωνία «έκλεισαν» Μαριαλένα και Σάκης (video)

    Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Μυρσίνη παίρνει εκδίκηση

    Το Μουντιάλ 2022 αποκλειστικά στον ΑΝΤ1



    ΣΧΟΛΙΑ