• LIFE&STYLE

    Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα και η ανατροπή (video)

    σποιλερ


    Με έπαθλο άνεσης και έναν απαιτητικό στίβο μάχης ξεκινάει η νέα εβδομάδα για τους παίκτες στο Survivor. Οι Διάσημοι έχουν καταφέρει να υπερισχύσουν έναντι των Μαχητών στα τελευταία σημαντικά αγωνίσματα και τα πράγματα δεν φαίνονται τόσο καλά για τους δεύτερους.

    Τα νεύρα και η πείνα επικρατούν στην παραλία των Μαχητών, οι οποίοι έχασαν ακόμα μία παίκτρια από την ομάδα τους με την αποχώρηση της Φελίσια, ενώ οι μικροεντάσεις δεν λείπουν.

    Από την άλλη, οι Διάσημοι την προηγούμενη εβδομάδα απόλαυσαν τα μεγάλα έπαθλα φαγητού, αλλά και το ονειρεμένο ταξίδι στην Αμερική, όπου παρακολούθησαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την ομάδα του, Μιλγουόκι Μπακς, σε έναν αγώνα των NBA Playoffs απέναντι στους Μπόστον Σέλτικς.

    Στο ταξίδι δεν μπόρεσε να συμμετάσχει ο τραυματίας Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο και οι γιατροί δεν του το επέτρεψαν. Έτσι, στη θέση του πήγε ο Νικόλας Αγόρου, έπειτα από κλήρωση που έγινε.

    Σήμερα, Κυριακή, θα παρακολουθήσουμε τα όσα συνέβησαν στην Αμερική, αλλά και το κυρίως αγώνισμα, στο οποίο, αν και οι πρώτες διαρροές έδιναν τους Μαχητές ως νικητές, στο τέλος οι Διάσημοι θα είναι εκείνοι που θα κλέψουν τη νίκη.

    Δείτε το trailer:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: «Διάσημοι» και ένας «μαχητής» αγκαλιά με τον Αντετοκούνμπο (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Όλγα Φαρμάκη αποκαλύπτει το λόγο που αποχώρησε από το Survivor (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το video που ανέβασε η Φελίσια μετά την αποχώρησή της από το Survivor

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κωστόπουλος φταίει για όλα… (και είναι και βλάχος)

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συνελήφθη ηθοποιός του Smallville επειδή «πουλούσε» γυναίκες στην αίρεση του γκουρού Κιθ Ράνιερ



    ΣΧΟΛΙΑ