• LIFE&STYLE

    Survivor spoiler: Η αποχώρηση που θα σοκάρει παίκτες και κοινό (video)

    survivor-ασυλία-αποχώρηση


    Τα περιθώρια στενεύουν στο Survivor, καθώς έχουν απομείνει λίγοι παίκτες σε κάθε ομάδα, κάτι που δυσκολεύει ιδιαίτερα τα πράγματα, όταν έρχεται η ώρα της κάλπης. Αυτήν την εβδομάδα, οι Μαχητές δεν κατάφεραν να κατακτήσουν την ασυλία με αποτέλεσμα να χάσουν ένα μέλος της ομάδας τους.

    Η πλειοψηφία έδωσε για ακόμα μία φορά την Ροδάνθη ως υποψήφια προς αποχώρηση, ωστόσο το κοινό φαίνεται πως υποστηρίζει θερμά την παίκτρια και έχει φτάσει πολύ κοντά στον τελικό.

    Από τις ατομικές ασυλίες, οι πρώην Διάσημοι -που μεταφέρθηκαν στην ομάδα των Μαχητών- Εύη Σαλταφερίδου και Νάσος Παπαργυρόπουλος, βρέθηκαν και πάλι υποψήφιοι.

    Παρά τις πρώτες διαρροές και τις προσδοκίες όλων, η Ροδάνθη θα συνεχίσει το ταξίδι της επιβίωσης, καθώς έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη και εμπιστοσύνη του κοινού.

    Πρόκειται, λοιπόν, για μία αποχώρηση-σοκ, καθώς ούτε η Εύη Σαλταφερίδου είναι εκείνη που φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο, αν και νεότερη στο παιχνίδι.

    Συνεπώς, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είναι εκείνος που θα αποχωρήσει σήμερα προκαλώντας έκπληξη όχι μόνο στους τηλεθεατές, αλλά και στους ίδιους τους παίκτες.

    Δείτε το trailer:

    https://www.youtube.com/watch?v=9DA9OTRg0pE

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Τι αποκάλυψε η Ντάρια για την σχέση της με τον Νικόλα Αγόρου (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love: Οι ανατροπές που θα ταρακουνήσουν τα ζευγάρια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πώς σχολιάζει τα νούμερα τηλεθέασης του Survivor

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Δήμητρα Ματσούκα στην παραλία αρετουσάριστη

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι απαντά ο Μένιος Φουρθιώτης στις φήμες για το «κόψιμο» της εκπομπής του



    ΣΧΟΛΙΑ