• LIFE&STYLE

    Survivor-spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (video)

    Μελίνα και Κατερίνα

    Μελίνα και Κατερίνα


    Οι Διάσημοι κατατρόπωσαν τους Μαχητές στο χθεσινό αγώνισμα της άνεσης, ενώ στη συνέχεια αν και ο Πάνος των Μαχητών αναδείχθηκε ο νικητής του κουίζ και επέλεξε τρεις συμπαίκτες του για να απολαύσουν από ένα κομμάτι μηλόπιτα, οι εντάσεις στην ομάδα τους δεν έλειψαν.

    Καθώς ο καιρός περνάει, η πείνα σε συνδυασμό με την ψυχική και σωματική κούραση προκαλεί εκνευρισμό και τα πνεύματα οξύνονται. Ο καυγάς που ξέσπασε ανάμεσα στον Ηλία και τον Θοδωρή αποδεικνύει ότι το κλίμα στην ομάδα των Μαχητών χειροτερεύει και οι παίκτες δεν μπορούν να τα βρουν, ενώ πάντα οι τσακωμοί αφορούν το φαγητό.

    Από την άλλη, οι Διάσημοι φαίνεται πως τα πηγαίνουν καλύτερα μεταξύ τους, εκτός από μερικές εξαιρέσεις και περιστατικά που επίσης δημιουργούνται λόγω του φαγητού.

    Στο σημερινό επεισόδιο, οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για ένα από τα πιο σημαντικά έπαθλα, το φαγητό, που θα τους δώσει δύναμη και ίσως καθαρίσει το μυαλό τους. Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, παρά τις κόντρες που υπάρχουν στην ομάδα, οι Μαχητές θα κερδίσουν τον αγώνα και θα απολαύσουν ένα γεύμα.

    Δείτε το trailer:

    https://youtu.be/91WwOaZ1jPI

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός: Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια Ηλίας-Θοδωρής (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο «άγνωστος» αδερφός του Νάσου Παπαργυρόπουλου (pic)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήρε τηλέφωνο τον Δρυμωνάκο (video)



    ΣΧΟΛΙΑ