• LIFE&STYLE

    Survivor: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, η έκρηξη του Τόνι και η έκπληξη της Δαλάκα (video)

    • NewsRoom
    σερβαιβορ

    Στο στίβο μάχης οι παίκτες του Survivor


    Διπλή νίκη σημείωσε η άσπρη ομάδα στα αγωνίσματα ασυλίας του Survivor και για πρώτη φορά οι παίκτες της μαύρης ομάδας κλήθηκαν να δώσουν δύο υποψηφίους προς αποχώρηση.

    Με σκορ 10 – 7, οι «Άσπροι» εξασφάλισαν την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor, ενώ στο Συμβούλιο του Νησιού υποψήφιοι αναδείθχηκαν οι Σουντέ και Μελίσα.

    Κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου, ήρθε στο φως μία συγκλονιστική εξομολόγηση του Κυριάκου, ο οποίος μίλησε για τη μητέρα του που έχει φύγει από τη ζωή. Όπως αποκάλυψε το δυστυχές αυτό γεγονός συνδέεται άμεσα με τη λιποθυμία του που συνέβη πριν από λίγες ημέρες.

    Από την άλλη, η Κατερίνα Δαλάκα ήταν εκνευρισμένη μετά το τέλος του αγωνίσματος ασυλίας στο Survivor, αφήνοντας αιχμές και ζητώντας σεβασμό.

    «Θέλω λίγο παραπάνω σεβασμό σε άτομα που έχουν δώσει τα πάντα για να φάνε κάποιοι άλλοι…», δήλωσε ενοχλημένη η Κατερίνα, ενώ πρόσθεσε πως η αντίπαλη ομάδα ήθελε να της σπάσει τον τσαμπουκά. Όλα αυτά για το σύνθημα που φώναζε η αντίπαλη ομάδα για την Αφροδίτη.

    Στο επεισόδιο της Κυριακής, το αγώνισμα για την ασυλία πέρασε σε δεύτερη μοίρα αφού η βρισιά του Τόνι προς την Δαλάκα επισκίασε τα πάντα. Ο Τόνι κατηγόρησε την Κατερίνα, πριν από το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία, για ειρωνεία σχετικά με τον τραυματισμό του στον προσαγωγό.

    Ο ίδιος πρόσθεσε: «Μαζί με τον προσαγωγό, με πονά και το δεξί αρχ…».

    Στο αγώνισμα επικοινωνίας επικράτησαν η Ελπίδα με τον Νίκο και επέλεξαν τη Ρία και τον Παναγιώτη για να τους συνοδεύσουν.

    Να σημειωθεί πως η Κατερίνα Δαλάκα εξέφρασε την έκπληξή της για τη συμπεριφορά του Τόνι χαρακτηρίζοντάς τον «προβληματικό».

    Δείτε βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: MasterChef 3: H απρόσμενη αποχώρηση – Δείτε ποιος έφυγε από το παιχνίδι (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 8 Απριλίου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χωρισμός – βόμβα: Λυκουρέζος-Καλογρίδη είναι πλέον «καλοί φίλοι»



    ΣΧΟΛΙΑ