Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον το Survivor με την Κατερίνα Δαλάκα, την Μελίνα Μεταξά, την Βιργινία Δικαιούλια, τον Χάρη Γιακουμάτο και τον Ηλία Γκότση να αποτελούν τους παίκτες που κατάφεραν να επιβιώσουν για πέντε μήνες στον Άγιο Δομίνικο. Στο σημερινό επεισόδιο, οι παίκτες θα αναμετρηθούν σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης για την τελευταία ασυλία της χρονιάς.
Τα κορίτσια έχουν αποδείξει ότι είναι δυνατές αγωνιστικά και έχουν επικρατήσει μέχρι στιγμής. Μετά την αποχώρηση του Πάνου Θεοδώρου και του Νικόλα Αγόρου, ο Ηλίας Γκότσης αποτελεί τον τελευταίο Μαχητή, ο οποίος σίγουρα θα παλέψει σκληρά για την ασυλία προκειμένου να μην είναι υποψήφιος.
Από την άλλη, σύμφωνα με τις διαρροές, την ασυλία κερδίζει ο Ηλίας, ο οποίος θα βρεθεί στον ημιτελικό της Αθήνας μαζί με την Κατερίνα, την Μελίνα και την Βιργινία.
Επομένως, ο Χάρης Γιακουμάτος όχι μόνο θα είναι υποψήφιος, αλλά θα είναι και ο επόμενος παίκτης που αποχαιρετά το όνειρο και το έπαθλο των 100.000 ευρώ.
Δείτε τις δηλώσεις του Αγόρου μετά την αποχώρησή του:
https://www.youtube.com/watch?v=v02P2ZixeCM
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor 2: Έτσι θα είναι ο τελικός-Όλα όσα θα γίνουν
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Μένιος Φουρθιώτης ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor Πανόραμα: Οι πρώτες δηλώσεις του Πάνου Θεοδώρου μετά την αποχώρησή του (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρωσία: Ο Πούτιν έκανε «ό,τι μπορούσε» για να αποτρέψει τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Μπραντ Πιτ: Γιατί επιλέχθηκε το ιστορικό στούντιο στο Μενίδι για τα γυρίσματα της ταινίας του
- Προφυλακίστηκε ο αστυνομικός για το θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Βουλή
- myBusinessSupport: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον Daniel – Προθεσμία έως τις 30/3
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.