• LIFE&STYLE

    Survivor spoiler 28/6: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα

    survivor-ο παικτης που αποχωρει σημερα


    Έπειτα από έναν συναρπαστικό αγώνα, η Μελίνα Μεταξά και ο Ηλίας Γκότσης κατάφεραν να κατακτήσουν την ατομική ασυλία και να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο Survivor. Η αριθμητική υπεροχή των Διασήμων επηρέασε σε μεγάλο βαθμό τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στο Συμβούλιο του Νησιού, κάτι που συζητήθηκε μεταξύ των δύο ομάδων.

    Οι παίκτες των Διασήμων υποστηρίζουν ότι η αποχώρηση της Εύης Σαλταφερίδου στοίχισε στους Μαχητές, καθώς η ατομική ασυλία των γυναικών από εδώ και στο εξής πηγαίνει απευθείας σε παίκτρια της ομάδας τους. Όπως έχει αποδειχτεί, οι παίκτες μένουν πιστοί στην ομάδα τους με αποτέλεσμα να δίνουν την αρνητική ψήφο τους σε αντίπαλο παίκτη πάντα.

    Από την μεριά τους, οι Μαχητές θεωρούν ότι η απόφασή τους να επιλέξουν την Εύη ως υποψήφια προς αποχώρηση και ο αποκλεισμός της δεν αποτελεί λάθος, αλλά ούτε επηρεάζει την ομάδα τους.

    https://www.facebook.com/skaitv.gr/videos/987463788100323/?permPage=1

    Παρ’ όλα αυτά, οι Διάσημοι ψήφισαν τον Νικόλα Αγόρου, η Μελίνα Μεταξά από την ατομική της ασυλία έδωσε τον Πάνο Θεοδώρου, ενώ ο Ηλίας Γκότσης επέλεξε τον Γιάννη Τσίλη ως υποψήφιο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, εκείνος που βρίσκεται χαμηλότερα στην κατάταξη, μεταξύ των τριών, από τα αποτελέσματα της 48ωρης ψηφοφορίας είναι προς έκπληξη όλων, ο Γιάννης Τσίλης, ο οποίος αποχαιρετά εδώ τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δολοφονία σοκ στο Survivor

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υπέφερε στο Survivor» (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στέλλα Μιζεράκη: Το μήνυμα λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Power of Love



    ΣΧΟΛΙΑ