• LIFE&STYLE

    Survivor: Σκληρός αποκλεισμός για Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου (video)

    • NewsRoom
    Ασημίνα, Κατερίνα και Νίκος στο Survivor All Star

    Ασημίνα, Κατερίνα και Νίκος στο Survivor All Star


    Τα πάνω-κάτω ήρθαν στο Survivor: All Star, το βράδυ της Τρίτης, καθώς παίκτες παραβίασαν τους κανονισμούς του παιχνιδιού με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό τους.

    Ο Νίκος Μπάρτζης ήταν εκείνος που αντιλήφθηκε πως κάτι ύποπτο συμβαίνει στην παραλία, όταν παρατήρησε ότι η Ασημίνα Χατζηανδρέου, αλλά και η Κατερίνα Δαλάκα φεύγουν μόνες τους στη ζούγκλα, κουβαλώντας τα σακίδιά τους.

    Γι’ αυτό τον λόγο αποφάσισε να ακολουθήσει την Ασημίνα προκειμένου να διαπιστώσει ο ίδιος τι πραγματικά συμβαίνει. Έτσι την «τσάκωσε» να μιλάει στο κινητό!

    Αρχικά δεν είπε σε κανέναν τίποτα, ωστόσο, έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου.

    Συγκεκριμένα, λίγο πριν ξεκινήσουν οι Μαχητές να ψηφίζουν, ο Μπάρτζης πήρε τον λόγο και αποκάλυψε ότι είδε την Ασημίνα να μιλά στο κινητό.

    Λόγω της μεγάλης έντασης που προκλήθηκε, το Συμβούλιο διεκόπη.

    Η παραγωγή έκανε την απαιτούμενη έρευνα, καθώς ο ισχυρισμός του Νίκου θα μπορούσε να είναι αναληθής ή να περιέχει μέρος συνολικότερης αλήθειας.

    Στο μεταξύ οι περισσότεροι παίκτες εξέφρασαν την οργή τους και ανέφεραν πως θα ήταν δύσκολο να συνεχίσουν να παίζουν στο παιχνίδι με κάποιον που έχει παραβεί τους κανόνες.

    Η Κατερίνα Δαλάκα στο μεταξύ, στην καλύβα με τους υπόλοιπους παίκτες, σχολίαζε όσα συνέβησαν σαν να πρόκειται για κάτι μακρινό από εκείνη…

    Από την έρευνα, όμως, προέκυψε ότι οι κατηγορίες του Μπάρτζη είναι αληθείς, με τον Γιώργο Λιανό να καλεί τους παίκτες και να ανακοινώνει τη σκληρή απόφαση της παραγωγής ότι πρέπει να απομακρυνθούν οι δύο παίκτριες που παραβίασαν τους κανονισμούς.

    Ο παίκτης, μάλιστα, περιέγραψε λεπτομερώς όσα είδε, και είπε πως η Ασημίνα με την Κατερίνα έκαναν συνδιαλλαγές με ντόπιο και χρησιμοποιούσαν κινητό, αλλά και τσιγάρα.

    Συνεπώς, οι δύο παίκτριες βρίσκονται πλέον εκτός παιχνιδιού.

    Εκτός Survivor Δαλάκα-Ασημίνα:

    Η τελευταία υποψήφια της εβδομάδας:

    Δείτε το trailer:

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ