Menu
-0.4%
Τζίρος: 263.91 εκατ.

Μετρό Γραμμή 4: Όλα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση Δούκα με Ελληνικό Μετρό και αναδόχους για την Κυψέλη – Πότε ξεκινούν τα έργα

Life & Style

Χαμός στο Survivor: Παίκτης με κινητό, φωτιά στην καλύβα και ξαφνικές αποχωρήσεις

Comments

Σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες στο Survivor: All Star, καθώς όλα δείχνουν πως ο δεύτερος γύρος στον Άγιο Δομίνικο χρειάζεται γερό στομάχι και σίγουρα δεν είναι για όλους.

Η ομάδα των Μαχητών δέχεται τη μία ήττα μετά την άλλη αυτή την εβδομάδα, ενώ στο αποψινό επεισόδιο το κλίμα είναι «εκρηκτικό».

1

Φωτιά ξεσπά σε μία από τις καλύβες των Μπλε, με τον Ηλία Γκότση να ρίχνει ξύλα αντί για νερό με αποτέλεσμα αυτή να αναζωπυρώνει.

Στο Συμβούλιο του Νησιού ο Νίκος Μπάρτζης αποκαλύπτει ότι «τσάκωσε» παίκτη στο δάσος με κινητό τηλέφωνο, κάτι που απαγορεύεται, σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού.

«Εγώ έπιασα μέσα στο δάσος άνθρωπο με κινητό. Σας το λέω να το ξέρετε», λέει ο Νίκος Μπάρτζης και παρ’ όλο που δεν είναι ξεκάθαρο ποιον εννοεί, ακούγεται το όνομα της Ασημίνας Χατζηανδρέου!

Μετά από αυτό κάποιοι παίκτες αντιδρούν έντονα και απειλούν με αποχώρηση.

Πρώτος ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος ακούγεται να λέει «εγώ αποχωρώ τώρα», με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αλλά και τον Γιώργο Ασημακόπουλο να ακολουθούν.

Μέχρι στιγμής πάντως υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Κρις Σταμούλης, η Εύη Σαλταφερίδου και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε επίσης:

Αλέξης Κούγιας: Τι δήλωσε για το σενάριο επανασύνδεσης με την Εύη Βατίδου

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δήμητρα Κούστα: Τα καλοκαιρινά look της από την παραλία στη βραδινή έξοδο
Περισσότερο καλοκαίρι σημαίνει περισσότερο Αιγαίο
Η Σία Κοσιώνη στον ΑΝΤ1 – Η επίσημη ανακοίνωση
Stamna: Σίφνος και Τήνος σε γαστρονομική σύμπραξη με την υπογραφή του Γκίκα Ξενάκη
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Αργεντινή-Αγγλία: Η συνάντηση με τον Μικ Τζάγκερ και η αφιέρωση στον πατέρα του
RH London: Πώς ένα χρεοκοπημένο κατάστημα με αντίκες έγινε brand πολυτελείας 4 δισ.
Ανδρέας Γεωργίου για Μάρω Κοντού: «Καλό ταξίδι λεβέντισσά μου» – Η τελευταία σκηνή της στη Γη της Ελιάς (video)
Μάρω Κοντού: Η καριέρα, οι δύο γάμοι, το παιδί που ποτέ δεν ήρθε και ο κρυφός έρωτας στα 67
Δήμητρα Κούστα: Από την Ίμπιζα στο Σεν Τροπέ – Το birthday dinner και η Ημέρα της Βαστίλης
Ραφήνα: Η γρηγορότερη πύλη προς τις Κυκλάδες