• LIFE&STYLE

    Survivor: Πώς σχολίασε ο Αναγνωστόπουλος τους νέους παίκτες; – «Ο Χάρος έχει στρατηγική…»

    Αναγνωστοπουλος-Κωστας

    Κώστας Αναγνωστόπουλος


    Στο Survivor: Πανόραμα βρέθηκε καλεσμένος ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, σχολίασε τους νέους παίκτες που έκαναν την είσοδό τους στο παιχνίδι.

    Μιλώντας για την «Iron Barbie», ο γνωστός σε όλους «Μισθοφόρος», που ταξίδεψε και πάλι στον Άγιο Δομίνικο πριν μερικές εβδομάδες, αναφέρθηκε στα όσα είπε η ίδια για την περιθωριοποίηση που έχει νιώσει από τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας.

    «Είναι λίγο άσχημο γιατί είναι αυτό που είπε η Μαρία, αν δεν ήταν αυτή θα ήταν κάποια άλλη. Ίσα-ίσα την πρώτη μέρα τους άρεσε και μετά πήραν ότι ήθελαν και μετά την πετάνε; Δεν πάει έτσι!», δήλωσε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

    Βέβαια, ο Αναγνωστόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αλλαγή συμπεριφοράς των παικτών, έπειτα από την είσοδο των νέων παικτών. Ο ίδιος εξήγησε: «Σημαίνει ότι έμαθαν αρκετά πράγματα. Όλοι το περιμέναμε».

    Ακόμη, ο «Μισθοφόρος» σχολίασε τη συμπεριφορά του Σώζοντος Παλαίστρου Χάρου απέναντι στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ο καινούριος παίκτης φάνηκε ιδιαίτερα φιλικός απέναντί της, μέχρι που την φλέρταρε ανοιχτά, ωστόσο όταν ήρθε η ώρα την ψήφισε για αποχώρηση.

    «Ε, σίγουρα στρατηγική ήταν αυτό. Δεν έχει σημασία, ξέρει πως είναι το εύκολο θύμα… Πίστευε ότι δεν θα φύγει… Έβλεπε πόση δύναμη έχει η Κωνσταντίνα έξω αυτό που βλέπαμε και εμείς», υποστήριξε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός! Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια Ηλίας-Θοδωρής (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτός είναι ο «άγνωστος» αδερφός του Νάσου Παπαργυρόπουλου (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ