• LIFE&STYLE

    Survivor: Ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε (video)

    • NewsRoom

    Γιώργος Κοψιδάς


    Έπειτα από έναν αγώνα-ντέρμπι στο Survivor ανάμεσα στους Κόκκινους και τους Μπλε, νικητές αναδείχθηκαν και πάλι οι παίκτες της Μπλε ομάδας.

    Παρά τους τραυματισμούς και τις απουσίες, οι Μπλε κατάφεραν να εξασφαλίσουν και τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας σημειώνοντας το 10-9.

    Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, σχεδόν παμψηφεί πρώτος υποψήφιος βγήκε ο Τριαντάφυλλος, ενώ την ατομική ασυλία κέρδισε η Νικολέττα, η οποία έδωσε τον τρίτο υποψήφιο.

    Από τη δεύτερη ομαδική ψηφοφορία, οι παίκτες έβγαλαν υποψήφια την Μαριάνθη, ενώ η Νικολέττα αποφάσισε να δώσει τον Γιώργο Κοψιδά, ο οποίος λόγω αδιαθεσίας που ένιωσε έπαιξε μόνο τον ένα αγώνα στο χθεσινό αγώνισμα.

    Παράλληλα, ένταση προκλήθηκε στο Συμβούλιο του Νησιού, με τον Γιώργο Κοψιδά να μιλάει κατά του Τριαντάφυλλου.

    Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κοψιδάς δήλωσε για τον συμπαίκτη του ότι «δεν έχει καμία μετάνοια για αυτά που έχει κάνει. Τα ανασκευάζει και τα λέει όπως τον βολεύουν, αλλά ουσιαστική συγνώμη δεν έχει ζητήσει. Καθημερινά δημιουργεί εντάσεις στην ομάδα. Ότι και να ειπωθεί, τα φέρνει πάλι όπως θέλει και γίνεται ένα μπάχαλο».

    Και συνέχισε λέγοντας ότι: «Επειδή είμαι πολύ ευαίσθητος ενεργειακά και οι τσακωμοί και οι εντάσεις με ρίχνουν πάρα πολύ και με αυτό τον άνθρωπο δεν μπορείς να επικοινωνήσεις. Έχει κάνει μεταστροφή 360 μοιρών, είναι ένας άλλος άνθρωπος και δεν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας. Για μένα έχει τελειώσει.

    Όσο είμαι εγώ ή εκείνος στο παιχνίδι, δεν ξέρουμε ποιος θα φύγει πρώτος, απλά τον ανέχομαι στον ίδιο χώρο για ένα 24ωρο. Αν ήμασταν στην έξω ζωή, τέτοια άτομα που έχουν αυτή τη συμπεριφορά, αυτό τον τρόπο σκέψης και δονούνται σε αυτή την ενέργεια δεν θα υπήρχαν καν στη ζωή μου καθόλου. Θα είχα κόψει κάθε δίαυλο επικοινωνίας, τηλέφωνα, social media».

    Δείτε το flag race που έκρινε το αποτέλεσμα:

    Διαβάστε επίσης:

    Survivor: Νέα οικειοθελής αποχώρηση-έκπληξη (video)

    Πρεμιέρα με εντυπωσιακή πρωτιά για τη Φάρμα με τον Σάκη Τανιμανίδη

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ