• LIFE&STYLE

    Survivor: Ποιος είναι ο πρώτος παίκτης που περνάει απευθείας στον τελικό; (video)


    Ένα άκρως συναρπαστικό επεισόδιο πρόκειται να παρακολουθήσουμε απόψε στο Survivor, καθώς ένας από τους οκτώ παίκτες που βρίσκονται στο ριάλιτι επιβίωσης θα λάβει το πρώτο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

    Μόλις 15 μέρες μας χωρίζουν από τον ημιτελικό όπου οι τέσσερις φιναλίστ θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

    Απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ, οι οκτώ παίκτες που έχουν παραμείνει στο Survivor θα δώσουν μάχη στον ημιτελικό και τελικό του symbol game για να διεκδικήσουν τη μία θέση που οδηγεί στην τετράδα του ημιτελικού.

    Στον ημιτελικό του symbol game, ο Γιώργος Λιανός ενημερώνει όλους τους παίκτες ότι εκτός από τα σύμβολα που έχουν κερδίσει θα έχουν και δύο ζωές ακόμη. Δύο παίκτες, ένας άντρας και μία γυναίκα θα μπορέσουν να περάσουν στον τελικό symbol game.

    Εκεί θα τους περιμένει ο Σάκης Τανιμανίδης και οι δύο φιναλίστ θα διεκδικήσουν εκ νέου τη νίκη που οδηγεί κατευθείαν στον ημιτελικό του Survivor.

    Έξτρα έπαθλο από τον πρώτο αγώνα είναι κρέας ψημένο από τον διάσημο σεφ Νουσρέτ. Οι νικητές θα απολαύσουν αυτό το γεύμα παρέα με παίκτες από την Κολομβία και την Τουρκία.

    Δείτε το trailer:

    https://www.youtube.com/watch?v=8hM9dUmtpYM

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νάσος Παπαργυρόπουλος: Το νέο επαγγελματικό βήμα μετά το Survivor

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor trailer: Τρομερό το σημερινό έπαθλο – Ποιος θα κερδίσει; (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι φόρεσε η Δέσποινα Μοιραράκη στο γάμο του Γιάννη Κούστα και της Δήμητρας Μέρμηγκα;



    ΣΧΟΛΙΑ