• LIFE&STYLE

    Survivor: Πανωλεθρία και πάλι για τους Μαχητές – Ποιος αποχώρησε (video)

    • NewsRoom
    survivor

    Ευρυδίκη Παπαδοπούλου


    Επτά νίκες σερί έχουν πετύχει οι Διάσημοι στο Survivor απέναντι στους Μαχητές, με τους τελευταίους να παραμένουν με το στομάχι άδειο.

    Οι δυο ομάδες μπήκαν στον στίβο μάχης δυναμικά. Μάλιστα, στην αρχή οι Μαχητές προηγήθηκαν με 2-0, ωστόσο, οι Διάσημοι πήραν γρήγορα μπρος και τους ισοφάρισαν.

    Η Ευρυδίκη και η Ναυσικά σημείωσαν σημαντικές νίκες για τις ομάδες τους, ενώ ο Απόστολος αφιέρωσε τη νίκη του στον αδελφό του, Σάκη Ρούβα.

    Νωρίτερα, ο Απόστολος εκμυστηρεύτηκε στους συμπαίκτες του ότι ο αδελφός του πάντα τον προστάτευε και τον καθοδηγούσε και ήταν το παράδειγμά για τη ζωή του. Όλοι οι Κόκκινοι ένωσαν τα χέρια και φώναξαν «Σάκηηη!», με τον Άρη Σοϊλέδη να σχολιάζει ότι δεν περίμενε ποτέ ότι θα γινόταν και… Ρουβίτσα!

    Το ματς εν τέλει έγινε ντέρμπι, ωστόσο, ο Ρουβάς κατάφερε να κάνει το 10-8 και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

    Μετά το τέλος του αγωνίσματος, η Ευρυδίκη ήρθε σε σύγκρουση με την Άσπα, καθώς η πρώτη σχολίασε ότι οι Μπλε είναι διαλυμένη ομάδα.

    Οι έντονοι διάλογοι συνεχίστηκαν και στο Συμβούλιο του Νησιού, όπου η Ευρυδίκη υπερασπίστηκε τον εαυτό της λέγοντας ότι η αλήθεια πονάει για τους Μαχητές.

    Η απάντηση ήρθε από τον Σπύρο Μαρτίκα αυτή τη φορά, ο οποίος δήλωσε ότι εκείνη επιτίθεται με υπεροψία και έπαρση. Μάλιστα, υποσχέθηκε ότι θα οδηγήσει την ομάδα του στις νίκες πάση θυσία.

    Όταν ήρθε η ώρα της αποχώρησης, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τον παίκτη που συγκέντρωσε τις λιγότερους ψήφους.

    Υποψήφιοι ήταν η Άσπα Πρεδάρη, ο Γιώργος Κατσαούνης και ο Ανδρέας Ματθαιάκης.

    Στο τέλος ο παρουσιαστής ανακοίνωσε ότι από τον Άγιο Δομίνικο αποχωρεί η Άσπα.

    Φεύγοντας η Άσπα δήλωσε: «Νιώθω περίεργα είναι πολύ λογικό. Πιστεύω πάλι πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Ευχαριστώ τον κόσμο – κάποιος θα υπάρχει – που με ψήφισε. Είναι μια εμπειρία που θα την έχω για πάντα στη ζωή μου. Νιώθω όλη την αγάπη των παιδιών προς το πρόσωπό μου, ακόμα και από την αντίπαλη ομάδα.

    Ο Σπύρος δεν ήρθε ποτέ να μου πει ότι θα με ψηφίσει. Και δικαίωμά του ο καθένας πράττει όπως θέλει. Είχα πει σε πολλούς από τους συμπαίκτες μου ότι θα ψηφιστώ. Το ένστικτό μου δεν έλεγε τον λόγο. Από τη μια πλευρά καταλαβαίνω τη θέση του για το αγωνιστικό κομμάτι γιατί όλοι οι συμπαίκτες μου είναι πολύ καλοί αγωνιστικά, απλά ο λίγο καλύτερος είναι αυτός που θα την πατήσει».

    Το τρολ των Μαχητών για τον El Professor Σπύρο:

    Κόντρα Σοφιάνας-Κατσαούνη:

    Ενοχλημένη η Άσπα από την Ευρυδίκη:

    Έξαλλοι οι Μαχητές:

    «Η αλήθεια πονάει»:

    Το Συμβούλιο:

    Η αποχώρηση:

    Διαβάστε επίσης:

    Survivor: Το μήνυμα του Κώστα Πηλαδάκη στη Ναυσικά (video)

    Με κορονοϊό για τρίτη φορά ο Βαλάντης

    Survivor: Το υπονοούμενο της Ασημίνας για τον Χρήστο Δάντη (video)



    ΣΧΟΛΙΑ