• LIFE&STYLE

    Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση – Ένταση στο Συμβούλιο (video)

    • NewsRoom
    Survivor

    Survivor


    Έπειτα από μια γερή μάχη στον στίβο μάχης του Survivor, την πρώτη ασυλία της εβδομάδας εξασφάλισαν οι Μπλε στέλνοντας τους Κόκκινους για ακόμα μια φορά στην κάλπη.

    Στη συνέχεια οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας κοντραρίστηκαν για την ατομική ασυλία, την οποία κέρδισε η Καρολίνα, παραμένοντας με αυτόν τον τρόπο ασφαλής για αυτή την εβδομάδα.

    Οι δύο ομάδες βρέθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού, όπου ο Γιώργος Λιανός έφερε κάποια ζητήματα στην επιφάνεια προκειμένου να λυθούν, ωστόσο, δημιουργήθηκε ένταση. Αρχικά, ο Τζέιμς από την Μπλε ομάδα ανέφερε ότι η Ελευθερία χαρακτήρισε ως «κλέφτρα» την Άννα-Μαρία, καθώς η τελευταία πήρε μερίδα από το φαγητό και τη μοίρασε στους φίλους της. Τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό αρνήθηκε ότι είπε η Ελευθερία, ενώ από την πλευρά της, η Άννα-Μαρία δήλωσε ότι πλέον το φαγητό έχει μοιραστεί ισόποσα σε όλους και ο καθένας έχει τον έλεγχο για το γεύμα του για να αποφευχθούν μελλοντικοί διαπληκτισμοί αναφορικά με το θέμα του φαγητού. Στη συνέχεια η Ελευθερία έπαθε κρίση πανικού και αναγκάστηκε να απομακρυνθεί για λίγο από τον χώρο προκειμένου να ηρεμήσει.

    Τον λόγο έλαβαν οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας, με τη Σοφία να κατηγορεί τον Τριαντάφυλλο για επίθεση κατά της Ανθής, αλλά και κατά του προσώπου της και της Μαριάνθης. Όλα ξεκίνησαν όταν ο τραγουδιστής δήλωσε στην παραλία ότι δεν πρόκειται να φοβηθεί «ακόμα κι αν ο πατέρας της ήταν υφυπουργός και την στηρίζει απ’ έξω και μαγκιά του. Θα είμαι ο εαυτός μου μέχρι να φύγω».

    Η υπόνοια που άφησε ότι ο πατέρας της Ανθής Σαλαγκούδη την υποστηρίζει ψηφίζοντάς την προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή της στο Survivor έκανε έξαλλη την παίκτρια και τα αίματα άναψαν.

    Όταν δε, ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας, οι περισσότεροι παίκτες της Κόκκινης ομάδας έδωσαν τις αρνητικές τους ψήφους στην Ανθή λόγω των χαμηλών αγωνιστικών επιδόσεών της στον στίβο μάχης, ενώ η Καρολίνα την τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη δίνοντας την ψήφο της στη Σοφία, για το λόγο του ότι δημιούργησε φασαρία και έκανε άνω-κάτω την ομάδα από το πουθενά.

    Εν τέλει πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση αναδείχθηκε η Ανθή, η οποία δήλωσε με δάκρυα στα μάτια:

    «Είμαι τόσο στενοχωρημένη με αυτά που έχουν συμβεί που είναι το τελευταίο που με απασχολεί ότι είμαι υποψήφια προς αποχώρηση».

    «Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος αναφοράς στον πατέρα μου, από τη στιγμή που ποτέ δεν έχω μιλήσει σε κανέναν και να εμπλέκεται όλο αυτό με το γεγονός πως βρίσκομαι στο Survivor» πρόσθεσε εμφανώς στενοχωρημένη η Ανθή Σαλαγκούδη.

    Καυγάς στους Μπλε:

    Ένταση ανάμεσα σε Άννα-Μαρία και Ελευθερία

    Το ξέσπασμα της Ελευθερίας:

    Η ανατροπή στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας:

    «Χάλασε η εικόνα της ομάδας μας»:

    Διαβάστε επίσης:

    Άγριες Μέλισσες: Συγκρούσεις και μια αναπάντεχη συνάντηση – Οι περιλήψεις για την εβδομάδα 22-25/2

    Έλενα Παπαρίζου: «Βίασαν την κολλητή μου σε ηλικία 13 ετών, από τότε άλλαξε η ζωή της» (video)

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ