• LIFE&STYLE

    Έλενα Παπαρίζου: «Βίασαν την κολλητή μου σε ηλικία 13 ετών, από τότε άλλαξε η ζωή της» (video)

    • NewsRoom

    Έλενα Παπαρίζου


    Μια σπάνια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Έλενα Παπαρίζου στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», το βράδυ της Δευτέρας.

    Η δημοφιλής καλλιτέχνις, που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του τάλεντ σόου «The Voice», θυμήθηκε την πρώτη της εμφάνιση στη μουσική σκηνή, τον ερχομό της στην Ελλάδα και τις επιτυχίες που την καθιέρωσαν, ενώ μίλησε για την απώλεια που σημάδεψε τη ζωή της. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ζήτημα των ημερών αναφορικά με τα περιστατικά παρενόχλησης στον χώρο του θεάματος και μοιράστηκε την τραυματική εμπειρία της παιδικής της φίλης.

    Αναφερόμενη στα παιδικά της χρόνια η Έλενα Παπαρίζου δήλωσε:

    «Τα παιδικά μου χρόνια στη Σουηδία ήταν γλυκά, με κάποιες δυσκολίες. Ίσως οι δυσκολίες των γονιών μου να ήταν πριν από τη μέρα που γεννήθηκα. Με τον μπαμπά μου μοιάζαμε σαν χαρακτήρες. Ήταν δουλευταράς. Στα 13 μου δεν με άφησαν να ασχοληθώ με το τραγούδι. Στα 17 μου με τον Νίκο Παναγιωτίδη και τους Antique, ένιωθαν πιο ασφαλείς. Όλη μου τη ζωή ήθελα να τραγουδάω, να κάνω παραστάσεις. Ήθελα βέβαια να γίνω και παιδοψυχολόγος αλλά ίσως και να είχα ένα εστιατόριο. Μεγάλωσα σε εστιατόριο. Μου αρέσει να μαγειρεύω».

    Για τα αρνητικά δημοσιεύματα που κατά καιρούς κυκλοφορούσαν για την ίδια δήλωσε ότι: «Όσο είχα δώσει χρόνο να διαβάζω δημοσιεύματα που με αφορούν ή επέτρεπα σε κόσμο να με παίρνει τηλέφωνο και να μου τα λέει, γινόμουν χάλια. Έχω αποφασίσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια πως δεν θέλω να διαβάζω, δεν θέλω να ξέρω».

    Με αφορμή τις καταγγελίες εις βάρος ηθοποιών και σκηνοθετών που τον τελευταίο καιρό έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η Έλενα Παπαρίζου δήλωσε:

    «Σίγουρα κάποιος στη δουλειά έχει πει κάτι άσχημο, αλλά έχει λυθεί την επόμενη ημέρα. Γνωρίζω ότι γίνονται σεξουαλικές παρενοχλήσεις σε όλους του χώρους. Στενοχωριέμαι αφάνταστα. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι αυτό το πράγμα. Δεν μου έχει συμβεί. Έχω μεγαλώσει καλλιτεχνικά σε ένα πολύ ανδροκρατούμενο επάγγελμα. Οι άντρες που ήταν δίπλα μου με προστάτευαν».

    Και αποκάλυψε ότι: «Όταν πήγαινα στην ΣΤ’ Δημοτικού, την συμμαθήτριά μου που ήταν 13 ετών, την κολλητή μου φίλη, την βίασε ένας άνθρωπος και από τότε είχε αλλάξει η ζωή της πάρα πολύ. Δυστυχώς. Φαντάσου τώρα, σε ένα παιδί που ήταν 13 ετών».

    Τι ετοιμάζει με τον Νίκο Παναγιωτίδη:

    Διαβάστε επίσης:

    Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Δημήτρη Λιγνάδη: «Γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια» (video)

    Άγριες Μέλισσες: Συγκρούσεις και μια αναπάντεχη συνάντηση – Οι περιλήψεις για την εβδομάδα 22-25/2

    HBO: Αυτή είναι η σειρά με τη μεγαλύτερη θεαματικότητα για το 2020



    ΣΧΟΛΙΑ