• LIFE&STYLE

    Survivor: Ο Γκότσης αυτοσαρκάζεται και αναπαριστά τη συναλλαγή με τον ντόπιο (video)

    • NewsRoom
    Ο Ηλίας Γκότσης μετά την αποβολή του από το Survivor

    Ο Ηλίας Γκότσης μετά την αποβολή του από το Survivor


    Με ένα αυτοσαρκαστικό βίντεο επέστρεψε ο Ηλίας Γκότσης, μετά την αποβολή του από το Survivor: All Star.

    Ο νικητής του Survivor το 2018, Ηλίας Γκότσης και ο πρωταθλητής της ελεύθερης Πάλης, Γιωρίκας Πιλίδης αποβλήθηκαν από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αφού παραβίασαν τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού.

    Από τη μία, η παραγωγή βρήκε το κινητό που χρησιμοποίησε ο Πιλίδης για να επικοινωνήσει με δικό του άνθρωπο προκειμένου να μεταφέρει χρήματα σε ντόπιο. Από την άλλη, ο ίδιος άνθρωπος αποκάλυψε ότι έλαβε μία λίστα με ψώνια από τον Ηλία Γκότση.

    Λίγες ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου, οι δύο άνδρες πήραν τον δρόμο της επιστροφής, με τον Γκότση να προχωράει στις πρώτες αναρτήσεις στα social media.

    Στα πρώτα Instagram stories, ο πρώην παίκτης του Survivor, ακούγεται να λέει:

    «Και τελικά εδώ, στον δρόμο για το αεροδρόμιο μετά από τρεις μήνες. Εντάξει μπορεί τα πράγματα να μην πήγαν όπως τα είχα υπολογίσει. Παρόλα αυτά νιώθω νικητής, βλέπω τα μηνύματα σας και έχω πάρει απίστευτη αγάπη, Ξέρω ότι γυρίζω σε αληθινές αγκαλιές.

    Όπως έχω πει και μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάποιες ιδέες, πορεύονται με αυτές και τελειώνουν αυτές. Εγώ τις υπηρέτησα, τώρα καλώς ή κακώς είμαι εδώ. Νομίζω το πιο δυνατό όπλο είναι να συγχωρείς και να προχωράς. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν και αυτό που με νοιάζει είναι να γυρίσω στους ανθρώπους μου.

    Σε αυτούς που ξέρω πως μ’ αγαπάνε πραγματικά και είναι πάντα εκεί. Άλλο ένα μάθημα. Το 2018 αναθεώρησα πολλά πράγματα που θεωρούσα δεδομένα αλλά νομίζω το 2023 με δίδαξε πολλά στο κομμάτι των ανθρωπίνων σχέσεων οπότε νιώθω λίγο πιο σοφός, είμαι γεμάτος αγάπη εξαιτίας σας και έχουμε να πούμε πολλά. Σας αγαπώ πολύ και τα λέμε».

    Σε άλλο Instagram Story, ο Ηλίας Γκότσης αυτοσαρκάζεται και διακωμωδεί τον λόγο για τον οποίο αποβλήθηκε από το ριάλιτι επιβίωσης.

    Στο βίντεο, πλησιάζει έναν ντόπιο, υπάλληλο του αεροδρομίου και αφού του δείχνει την υποτιθέμενη λίστα με τα ψώνια, προσπαθεί να συνεννοηθεί με σκόρπιες λέξεις στα αγγλικά. «Όλη η αλήθεια» γράφει με χιουμοριστική διάθεση.

    Δείτε το βίντεο:

    Ανάμεσα σε όσα ανάρτησε, ο Ηλίας Γκότσης έδειξε και τις στιγμές που πέρασαν με τον Γιωρίκα Πιλίδη, μέσα από το αεροπλάνο.

     

     

    Γιωρίκας Πιλίδης και Ηλίας Γκότσης
    Γιωρίκας Πιλίδης και Ηλίας Γκότσης

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ