• LIFE&STYLE

    Survivor: Οι πρώτοι υποψήφιοι και η αντίδραση της Μαριαλένας (video)

    Μαριαλένα και Τριαντάφυλλος


    Δεν σταματούν οι ανατροπές στο Survivor, καθώς μετά τις σοκαριστικές αποχωρήσεις των δύο δημοφιλών παικτών του φετινού κύκλου, Τζέιμς Καφετζή και Νίκου Μπάρτζη, το παιχνίδι πλέον έχει γίνει ατομικό με αποτέλεσμα τα περιθώρια να στενεύουν.

    Στον τελικό των γυναικών κατάφεραν να φτάσουν η Καρολίνα Καλύβα και η Νικολέτα Μαυρίδη, με την αρχηγό των Μπλε να επικρατεί με 2-0 επί της αντιπάλου της. Στη συνέχεια, στον τελικό των ανδρών κατάφεραν να φτάσουν ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Ηλίας Μπόγδανος, με τον πρώτο να κερδίζει.

    Οι δύο νικητές αναμετρήθηκαν μεταξύ τους με την ατομική ασυλία να καταλήγει στον Ασημακόπουλο, προκαλώντας έκπληξη. Εκτός από τον παίκτη που θα έπρεπε να βγάλει υποψήφιο, σύμφωνα με τους νέους κανόνες θα έπρεπε να επιλέξει και δυο παίκτες για να φάει μαζί τους το έπαθλο φαγητού, που ήταν ένα αναψυκτικό και τάκος.

    Στο Συμβούλιο του Νησιού, παμψηφεί για ακόμα μια φορά βγήκε πρώτος υποψήφιος ο Τριαντάφυλλος, ενώ απέναντί του, ο Ασημακόπουλος «έδωσε» τον Σάκη Κατσούλη αιφνιδιάζοντας τους παίκτες και κάνοντας την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να ξεσπάσει σε κλάματα.

    Από την πλευρά της, η Μαριαλένα αποκάλυψε στον Γιώργο Λιανό πως ο Τριαντάφυλλος ζήτησε από την ίδια, αλλά και τον Σάκη να τον ψηφίσουν για να τους βγάλει από τη δύσκολη θέση. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είδε πίσω από αυτή την κίνηση στρατηγική.

    Χαμός έγινε και στο Twitter, όπου οι περισσότεροι σχολίασαν αρνητικά την αντίδραση της Μαριαλένας στην υποψηφιότητα του Σάκη.

    Ο τελικός:

    Οι στρατηγικές των παικτών:

    Ο πρώτος υποψήφιος:

    Ο δεύτερος υποψήφιος:

    Ξέσπασε σε κλάματα η Μαριαλένα:

    Η δήλωση του Σάκη:

    Έσπευσε στο πλευρό της:

    Διαβάστε επίσης:

    Survivor 4: Πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός

    «Mega Stories»: Ένα μουσικό ταξίδι στον γοητευτικό κόσμο του ρεμπέτικου

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 18 Μαΐου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ