• LIFE&STYLE

    Survivor 4: Πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός


    Παράταση ενός μήνα παίρνει το Survivor λόγω της δημοτικότητάς του, με τον μεγάλο τελικό να έρχεται τον Ιούλιο αντί για τον Ιούνιο, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

    Οι φήμες περί παράτασης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ «φούντωσαν», μετά τις αναρτήσεις των αδελφών του Τζέιμς Καφετζή, οι οποίοι αποκάλυψαν ότι αυτός είναι ο λόγος που ο 24χρονος άνδρας αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

    Τα νέα δεδομένα που προέκυψαν δεν τον βρήκαν σύμφωνο.

    «Μετά την ανακοίνωση της παράτασης του παιχνιδιού για έναν ακόμα μήνα, ο Τζέιμς Καφετζής αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι οικειοθελώς. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανος που είμαι αδερφός σου. Τα λέμε σύντομα», έγραψε ο Mike, με την Έφη να προσθέτει: «Μόνο υπερηφάνεια! Αξιοπρέπεια vs Παράταση παιχνιδιού 1-0. Είσαι ο νικητής της καρδιάς μας».

    Μάλιστα, σήμερα το πρωί, ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός επιβεβαίωσε την είδηση στον αέρα της πρωινής ραδιοφωνικής του εκπομπής στον Sfera 102,2, ανακοινώνοντας ότι ο τελικός του Survivor θα γίνει τον Ιούλιο στην Ελλάδα.

    «Παράταση καμία δεκαριά μέρες θα πάρει. Ο τελικός θα γίνει στην Ελλάδα τον Ιούλιο. Οι συγγενείς, δεν ξέρω γιατί παίζονται θέματα κορονοϊού», είπε ο Γιώργος Λιανός.

    Σημειώνεται πως στα σχέδια της παραγωγής του Survivor 4 ήταν μια συγκινητική έκπληξη στους παίκτες.

    Συγκεκριμένα, οι συγγενείς των παικτών επρόκειτο να ταξιδέψουν σε λίγες μέρες για το εξωτικό νησί και να κάνουν έκπληξη στους εναπομείναντες παίκτες. Ωστόσο, κάτι τέτοιο ακόμη δεν είναι σίγουρο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, σύμφωνα με τον Γιώργο Λιανό.

    Διαβάστε επίσης:

    Survivor: Αποκαλυπτικός ο Τζέιμς Καφετζής στην πρώτη του συνέντευξη – Πρώτο trend στο Twitter (pics&video)

    Survivor: «Ο Σάκης πάει να καταστρέψει την Μαριαλένα για δεύτερη φορά»

    Σοκ στο Survivor: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Τζέιμς Καφετζής (videos)



    ΣΧΟΛΙΑ