• LIFE&STYLE

    Survivor: Η νέα παίκτρια, η ατομική ασυλία και η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση (video)

    • NewsRoom

    Καρολίνα Ζακλίνα Καλύβα


    Μια έκπληξη επιφύλασσε ο Γιώργος Λιανός στις δύο ομάδες του Survivor, καθώς ακόμα μία νέα παίκτρια έκανε την είσοδό της στο απαιτητικό ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο.

    Ο σοβαρός τραυματισμός της Σοφίας την αναγκάζει να παραμείνει εκτός παιχνιδιού για τουλάχιστον 10 ημέρες με αποτέλεσμα η Κόκκινη Ομάδα να μείνει με μόνο δύο γυναίκες. Γι’ αυτό τον λόγο, οι Κόκκινοι υποδέχτηκαν ένα νέο μέλος στην ομάδα τους, την Καρολίνα Ζακλίνα Καλύβα.

    Ετοιμοπόλεμη η νέα παίκτρια δήλωσε:

    «Έχω γεννηθεί στον Καναδά, στο Τορόντο. Ήρθα να φέρω την Κόκκινη ομάδα πιο γρήγορα στο δέκα. Ναι, πρέπει να πάρουμε τα πάνω μας».

    Λίγο νωρίτερα, ο παρουσιαστής του Survivor ενημέρωσε τις δύο ομάδες πως η Σοφία Μαργαρίτη θα πρέπει να απουσιάσει για 10 μέρες, αρχικά, από τον αγωνιστικό χώρο λόγω του τραυματισμού της.

    Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή ακόμα δύο νέοι παίκτες μπήκαν στο Survivor. Ο λόγος για τον Ηλία Μπόγδανο και τον Δημήτρη Μακρόπουλο.

    Για την ιστορία, μετά από πολύ καιρό, η Κόκκινη Ομάδα κατάφερε επιτέλους να σημειώσει νίκη, επικρατώντας έναντι στους δυνατούς Μπλε και να κερδίζει την ασυλία.

    Στη συνέχεια, οι Μπλε μονομάχησαν για την ατομική ασυλία, με το κολιέ να κρίνεται ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Αλέξη Παππά. Εν τέλει ο Νίκος ήταν εκείνος που τα κατάφερε.

    Στο Συμβούλιο του Νησιού, η Μπλε ομάδα κλήθηκε να ψηφίσει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός τις περισσότερες αρνητικές ψήφους των συμπαικτών του συγκέντρωσε η Βαλέρια Χοψονίδου.

    Δείτε βίντεο:

    Το αγώνισμα ατομικής ασυλίας:

    Στο Συμβούλιο του Νησιού:

    Διαβάστε επίσης:

    Ποιοι είναι οι δύο νέοι παίκτες που μπήκαν στο Survivor (video)

    Τζένη Μπότση: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την τραυματική της εμπειρία στη Σία Κοσιώνη (video)

    Πέτρος Φιλιππίδης: «Μην με τηλεδικάσετε, ξέρετε ποιος είμαι» – Οι αινιγματικές αναρτήσεις Αναστασοπούλου-Καφετζόπουλου



    ΣΧΟΛΙΑ