• LIFE&STYLE

    Survivor: Η Κάτια μιλά για την Ουκρανία και τους γονείς της

    • NewsRoom
    Η Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor 2022

    Κάτια Ταραμπάνκο


    Μπορεί η Κάτια Ταραμπάνκο να βρίσκεται στο Survivor, ωστόσο, το μυαλό της είναι στην Ουκρανία.

    Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, μίλησε για τη χώρα όπου γεννήθηκε, αλλά και την οικογένειά της.

    Το 25χρονο μοντέλο θυμήθηκε τα παιδικά της χρόνια όταν έφυγε από τη χώρα της για να έρθει σε ηλικία 6 ετών στην Ελλάδα.

    «Γεννήθηκα στην Ουκρανία το 1996 και ήρθα στην Ελλάδα 6 ετών. Δε μιλούσα ελληνικά και θυμάμαι που με είχε πάρει η μητέρα μου από το χέρι και με είχε συστήσει στα παιδιά της γειτονιάς. Θυμάμαι χαρακτηριστικά όταν έμαθα λίγα ελληνικά από τα παιδιά της γειτονιάς, όταν με ρώταγαν τι ζώδιο είσαι έλεγα Ολυμπιακός», δήλωσε χαμογελώντας η παίκτρια των Κόκκινων.

    Όταν έφερε στη μνήμη της όλα όσα έχει περάσει η μητέρα της, το σύγκρινε με αυτό που βιώνει και η ίδια στο Survivor και άρχισε να δακρύζει.

    «Λέω κοριτσάκι μου κάτσε καλά για όσα περνάς, γιατί η μητέρα σου έχει περάσει πολύ χειρότερα από ότι έχεις περάσει εσύ εδώ πέρα. Η Ναταλία, η μητέρα μου, είναι η αχίλλειος πτέρνα μου. Όχι, απλά είμαστε δεμένες και περνάμε πολύ χρόνο παρέα. Δεν μπορώ να πω ότι είχα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια γιατί ένα πιάτο φαγητό είχαμε, ρεύμα, νερό και κρεβάτι, που είναι τα βασικά.

    Οτιδήποτε κάνω είναι για τη μητέρα μου. Είναι το στήριγμά μου. Είναι ο πιο δίκαιος άνθρωπος κι όχι μόνο για εμένα. Ήρθα εδώ πολύ μικρή και ζούσα δύο χρόνια με τον μπαμπά στην Ουκρανία. Τα έχτισε όλα μόνη της, είναι πατρονίστ», δήλωσε συγκινημένη η Κάτια.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Κάτια Ταραμπάνκο: Ώρες αγωνίας για την οικογένειά της στην Ουκρανία



    ΣΧΟΛΙΑ