• LIFE&STYLE

    Survivor: Οι αλλαγές στην ψηφοφορία του κοινού και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση (video)

    • NewsRoom


    Σκούρα τα πράγματα για τους Κόκκινους και αυτή την εβδομάδα στο Survivor, καθώς δεν μπορούν να σπάσουν το σερί ηττών στα αγωνίσματα με αποτέλεσμα όχι μόνο να χάνουν πολύτιμα γεύματα, αλλά και να απειλούνται με αποχώρηση.

    Για ακόμα μια φορά, στο αγώνισμα της Δευτέρας, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας δέχτηκαν ξανά την ήττα από τους ανίκητους Μπλε. Οι δυο ομάδες, μάλιστα, αγωνίστηκαν για την ασυλία και έτσι οι Κόκκινοι κλήθηκαν να επιλέξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση στο Συμβούλιο του Νησιού.

    Προηγουμένως, όμως, οι παίκτες έπαιξαν για το δικαίωμα της ατομικής ασυλίας, από το οποίο νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος παραμένει ασφαλής για αυτή την εβδομάδα, καθώς δεν μπορεί να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του.

    Από την ψηφοφορία, τις περισσότερες ψήφους έλαβαν οι πιο αδύναμοι παίκτες, Ανθή Σαλαγκούδη, Ασημίνα Ιγγλέζου και Τριαντάφυλλος.

    Στο τέλος, όμως, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Ασημίνα.

    «Η Ασημίνα πρέπει να φύγει»:

    Αλλαγές στον τρόπο ψηφοφορίας του κοινού

    Όπως είδαμε, επανέρχονται στο Survivor τα αγωνίσματα για την ατομική ασυλία, προκειμένου να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την ατομική προσπάθεια των παικτών, ενώ μετά την οργή στα social media, πλέον το κοινό θα ψηφίζει αποκλειστικά για το ποιος παίκτης θα φύγει και όχι για τον δημοφιλέστερο!

    Το αγώνισμα ατομικής ασυλίας:

    Η Κόκκινη Ομάδα κατηγορεί τον Καλλίδη:

    Διαβάστε επίσης:

    Σάκης Τανιμανίδης: Τι δήλωσε για το Survivor, τον Ατζούν και τον Λιανό (video)

    Σοφία Μπεκατώρου: Η απόφασή της να μιλήσει τώρα για την σεξουαλική κακοποίηση και η αντίδραση του γιου της

    Ο Τζιμ Κάρεϊ αποχαιρετά τη «χειρότερη Πρώτη Κυρία», Μελάνια Τραμπ με ένα σκίτσο



    ΣΧΟΛΙΑ