• LIFE&STYLE

    Survivor: «Φουντώνει» η κόντρα Χατζίδου-Σπυροπούλου (video)

    • Νίκη Καξερή
    Χατζίδου-Σπυροπούλου

    Ελένη Χατζίδου και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου


    Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ελένη Χατζίδου έχει δείξει τον εκνευρισμό της για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Μιλώντας στην κάμερα, η τραγουδίστρια, δήλωσε ευθέως ότι δεν θα έκανε παρέα με την παρουσιάστρια εκτός Survivor.

    Όπως έχει δείξει μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συχνά αστειεύεται και προσπαθεί με χιούμορ να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες στα αγωνίσματα, αλλά και στην παραλία των Διασήμων.

    Αυτό φαίνεται πως ενοχλεί την Χατζίδου, η οποία δήλωσε πως ακόμη και όταν τα πράγματα είναι σοβαρά, η Σπυροπούλου μιλάει για άσχετα πράγματα, όπως «τα μακαρόνια με κιμά».

    Η Ελένη Χατζίδου είπε, μεταξύ άλλων: «Ομολογώ ότι με πολλούς εδώ μέσα πολύ πιθανόν στη ζωή μου έξω να μην τους έκανα παρέα. Νομίζω δεν θα μπορούσα να έχω κολλητή μου φίλη και να κάνω στενή παρέα την Κωνσταντίνα. Όχι γιατί είναι δυναμική, ίσα ίσα που μου αρέσουν οι άνθρωποι που εκφράζουν τη γνώμη τους, έχουν κότσια, δεν θέλω ήσυχους που δεν μιλάνε και δεν θα πουν τη γνώμη τους γιατί φοβούνται μην συγκρουστεί η γνώμη τους με τα δική μου».

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανατροπές: Ονόματα-φωτιά μπαίνουν στο ριάλιτι – Αλλαγή στο πρόγραμμα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειρήνη Παπαδοπούλου: Αποκάλυψε όσα γίνονταν πίσω από τις κάμερες! (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κόντρα Βαλαβάνη-Μαρίνας: «Δεν είναι όλοι πρόβατα..» (video)



    ΣΧΟΛΙΑ