• LIFE&STYLE

    Ανατροπές στο Survivor: Ονόματα-φωτιά μπαίνουν στο ριάλιτι – Αλλαγή στο πρόγραμμα

    • NewsRoom


    Νέα πρόσωπα αναμένονται να δούμε προσεχώς στο Survivor και τα ονόματα που «παίζουν» είναι πολλά. Ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης έχει ήδη ενημερώσει Διάσημους και Μαχητές για την είσοδο νέων παικτών και το ερώτημα που τίθεται είναι «ποιοι τελικά μπαίνουν;».

    Σύμφωνα με πληροφορίες, στους «Διάσημους» αναμένεται να ενταχθούν η ηθοποιός Νικολέττα Καρρά και ο επίσης ηθοποιός και μοντέλο Ιβάν Σβιτάιλο.

    Μέχρι πρότινος ακούγονταν το όνομα της Ελευθερίας Παλαιολόγου, η οποία είναι επαγγελματίας πυγμάχος, ως νέας παίκτριας της ομάδας των Διασήμων, κάτι που προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται.

    Στους Μαχητές θα μπουν ο BMX rider Πάνος Μανάρας και η όμορφη Κωνσταντίνα Βαλσάμη, η οποία εργάζεται σε γυμναστήριο των νοτίων προαστίων

    Υπενθυμίζεται ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα εμφανιστεί στο Survivor και ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη συμπαρουσιαστή του Σάκη Τανιμανίδη.

    Μία ακόμη αλλαγή αφορά τις ημέρες προβολής. Από την έναρξη της σεζόν το παρακολουθούσαμε κάθε Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, ενώ πλέον προστίθεται και η ημέρα Πέμπτη. Η είδηση έγινε γνωστή μετά από ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού στο Facebook όπου και αναφέρεται η προσθήκη της Πέμπτης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Άγνωστες ιστορίες για τη βίλα Καζούλη στην Κηφισιά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ντόρα Μπακογιάννη στο γραφείο με την εγγονή της ανήμερα της γιορτής της (pic)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Βαλαβάνη απαντάει σε σχόλιο του Λιάγκα χορεύοντας τσιφτετέλι! (video)



    ΣΧΟΛΙΑ