• LIFE&STYLE

    Survivor: Έρχεται μεγάλη ανατροπή! Αλλάζει ο τρόπος ψηφοφορίας και αποχώρησης (video)

    διασημοι-μαχητες-σποιλερ


    Αλλάζουν πάλι τα δεδομένα στο Survivor. Όπως όλοι ξέρουμε το ριάλιτι επιβίωσης είναι το παιχνίδι των ανατροπών και αν επιβεβαιωθούν οι φήμες που κυκλοφορούν, τότε αναμένονται πολλές εκπλήξεις και απρόσμενες αποχωρήσεις.

    Στο επεισόδιο της Πέμπτης αποχώρησε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο οποίος ήταν υποψήφιος μαζί με την Ροδάνθη και την Εύη.  Σύμφωνα με το athensmagazine.gr ίσως αυτή να είναι μια από τις τελευταίες αποχωρήσεις που γίνονται μετά από την ψηφοφορία παικτών και κοινού. Τι σημαίνει αυτό; Πέρσι, περίπου την ίδια εποχή με τώρα, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες ότι θα γίνει μια συνολική 24ωρη ψηφοφορία με όλους τους παίκτες που είχαν παραμείνει μέσα και όποιος έχανε την ασυλία θα έφευγε αυτόματα ο τελευταίος στις ψήφους από το παιχνίδι!

    Πότε θα γίνει αυτό φέτος; Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου μέσου αλλά και με βάση ότι έγινε πέρσι αυτό θα συμβεί σε δυο εβδομάδες από σήμερα, όταν θα αποχωρήσουν ακόμα 2 παίκτες και ο αριθμός των παικτών γίνει μονοψήφιος! Τότε αυτόματα θα είναι υποψήφιοι όλοι κάθε φορά και ο τελευταίος, εφόσον δεν καταφέρει να εξασφαλίσει ατομική ασυλία, θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση! Εκεί μάλιστα θα μάθουμε και τους παίκτες που θα πάνε απευθείας στον τελικό!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor: Τι αποκάλυψε η Ντάρια για την σχέση της με τον Νικόλα Αγόρου (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πώς σχολιάζει τα νούμερα τηλεθέασης του Survivor

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Η απόλυτη ανατροπή στο Survivor! Εκτός παιχνιδιού ο Παπαργυρόπουλος – Η συγκινητική αποχώρηση (video)



    ΣΧΟΛΙΑ