• LIFE&STYLE

    Survivor: Χαμός μετά την αποκάλυψη-βόμβα στο Συμβούλιο – Ποιος αποχώρησε

    • NewsRoom
    Survivor


    Μία αποχώρηση, μία αποκάλυψη-βόμβα και ένα αγώνισμα με σημαντικό έπαθλο για την επιβίωση των παικτών στον Άγιο Δομίνικο είχαμε στο Survivor της Τετάρτης.

    Υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα ήταν 3 γυναίκες και ένας άνδρας, οι Αθηνά Ευμορφιάδη, Σοφιάνα Αβραμάκη, Ασημίνα Χατζηανδρέου και Θανάσης Βισκαδουράκης.

    Στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Γιώργος Λιανός έσβησε την αγωνία των παικτών, ανακοινώνοντας ότι από το ριάλιτι επιβίωσης αποχωρεί ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

    Ωστόσο, εκείνος που έφερε αναστάτωση στο Συμβούλιο ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος αποκάλυψε μπροστά σε όλους ότι ζητήθηκε από τη Μυριέλλα Κουρεντή να δώσει υποψήφιο προς αποχώρηση έναν δυνατό παίκτη από την ομάδα της γιατί ορισμένοι από τους Μαχητές ήθελαν πάση θυσία να διώξουν έναν παίκτη από την δική τους ομάδα. Μάλιστα, η Μυριέλλα επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Λάμπρου, αλλά δεν θέλησε να επεκταθεί δίνοντας ονόματα.

    Στη συνέχεια ο Σάββας Κάλφας πήρε τον λόγο και παραδέχτηκε ότι έκανε μία σχετική συζήτηση με τη Μυριέλλα αλλά ουδέποτε της ζήτησε να βγάλει στον «τάκο» κάποιον αγαπητό συμπαίκτη της, με την ηθοποιό να αναιρεί τα λεγόμενά του.

    Όταν ρωτήθηκε ο Γιώργος Κατσαούνης αν εμπλέκεται στο περιστατικό, εκείνος «μάσησε» τα λόγια του με αποτέλεσμα όλη η Μπλε Ομάδα να βγάλει το συμπέρασμα πως εκείνος κρύβεται πίσω από αυτήν την πρόταση που δέχτηκε η Μυριέλλα, κάτι που φυσικά προκάλεσε αντιδράσεις.

    Τι έγινε στον στίβο μάχης

    Στα αγωνίσματα της ημέρας, Μαχητές και Διάσημοι αναμετρήθηκαν σκληρά προκειμένου να νικήσουν και να πάρουν στην κατοχή τους ένα πλήρες σετ για ψάρεμα.

    Νωρίτερα, όμως, οι παίκτες έπαιξαν το «Πιάσε το παλούκι», με τους Μαχητές να αναδεικνύονται νικητές και να απολαμβάνουν ένα υπέροχο γεύμα.

    Μάλιστα, με αυτή τη νίκη, τελείωσε και η ποινή του Γιάννη Τσολάκη, καθώς μετά το χθεσινό αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία, το sport game και το χθεσινό, εξάντλησε την ποινή των τριών αγώνων όπου δεν μπορούσε να απολαύσει τα έπαθλα.

    Στον στίβο μάχης, το έπαθλο των νικητών ήταν ένα πλήρες σετ ψαρέματος, με ψαροντόυφεκο, δίχτυα και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ. Οι παίκτες των δυο ομάδων έδειξαν να ενθουσιάζονται, ενώ έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

    Στο τέλος, οι Μαχητές επικράτησαν ξανά με σκορ 10-6.

    Μετά το τέλος του αγώνα η Μυριέλλα Κουρεντή πλησίασε τον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος προσπάθησε πάλι να τη φιλήσει, όμως, εκείνη τον απέφυγε και στη συνέχεια αποκάλυψε πως του γράφει να σταματήσει να είναι τόσο διαχυτικός και να μείνουν στο πλατωνικό κομμάτι και αν είναι να ευδοκιμήσει αυτό που ξεκίνησε θα ευδοκιμήσει εκτός Survivor.

    Η Μυριέλλα αποκαλύπτει τι έγραψε στον Κατσαούνη:

    Η αποκάλυψη του Λάμπρου:

    Διαμάχη Μυριέλλας-Σάββα:

    Σκούρα τα βρήκε ο Κατσαούνης:

    Η αποχώρηση του Βισκαδουράκη:

    Διαβάστε επίσης:

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

    Ποια διάσημη σταρ του Χόλιγουντ υποδύεται την Πηνελόπη στη σκηνή;

    Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έμεινα κι εγώ εγκλωβισμένος στην Αττική Οδό



    ΣΧΟΛΙΑ