• LIFE&STYLE

    Survivor: «Αρπάχτηκαν» Έλληνες και Τούρκοι στον στίβο μάχης (video)

    • NewsRoom
    survivor

    Η ελληνική ομάδα του Survivor: Ελλάδα – Τουρκία


    Συνεχίστηκαν οι εντάσεις και οι καυγάδες μεταξύ των Ελλήνων και των Τούρκων στο Survivor. Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης με δύσκολο στόχο και έπαθλο δύο λίτρα λάδι και φακές.

    Στη διάρκεια του αγώνα, ο Hakan έκανε μια άσεμνη κίνηση που ενόχλησε τους Έλληνες και προκάλεσε αντιδράσεις. Ο παίκτης της τούρκικης ομάδας, όταν κοντραρίστηκε με τον Παναγιώτη και τον νίκησε, έκανε μια κίνηση με το δάχτυλό του, κοιτάζοντας προκλητικά τον παίκτη της ελληνικής ομάδας. Μετά επικράτησε μία φασαρία στους πάγκους των δύο ομάδων και παραλίγο οι παίκτες να πιαστούν στα χέρια.

    Η Αφροδίτη, πήρε το «αίμα» της ελληνικής ομάδας πίσω, πράττοντας το ίδιο, κόντρα στην Τουρκάλα παίκτρια, κοιτάζοντας την αντίπαλη ομάδα όπως ο Hakan.

    Στο τέλος, η Ελλάδα επικράτησε στο αγώνισμα και πήρε τη νίκη με σκορ 10-6.

    Βέβαια, για ακόμα μία ημέρα δεν έλειψαν οι εντάσεις στην ελληνική καλύβα. Οι Έλληνες παίκτες ξεκίνησαν καβγά το βράδυ, όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η Δήμητρα Βαμβακούση, ο Τόνι Σταυράτης, ο Βασίλης Σίμος και ο Βασίλης Βασιλικός.

    Το επόμενο πρωί ανακάλυψαν ότι χάθηκαν ορισμένες προμήθειες που είχαν και οι παίκτες ανέβασαν ξανά τους τόνους στην καλύβα.

    Δείτε βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: MasterChef: Τρελό γέλιο με τον Παντελή και τα κρασιά (tweets)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλόε Καρντάσιαν: Αφιερώνει Παντελίδη στην κολλητή της Κάιλι Τζένερ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: MasterChef – spoiler: «Τσάκωσαν» παίκτρια εκτός σπιτιού – Viral το video στο Twitter



    ΣΧΟΛΙΑ