• LIFE&STYLE

    MasterChef: Τρελό γέλιο με τον Παντελή και τα κρασιά (tweets)

    • NewsRoom


    Ξεκαρδιστικές στιγμές χάρισε ο Παντελής στο επεισόδιο της Τετάρτης στο MasterChef κατά τη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας. Ο Αλέξανδρος όρισε τον Παντελή δεύτερο αρχηγό της κόκκινης ομάδας και ήταν εκείνος που παρουσίασε στους κριτές τα πιάτα.

    Την ώρα, λοιπόν, που παρουσίαζε το γλυκό της ομάδας του στους κριτές αποφάσισε να βγάλει έναν πολύ ποιητικό λόγο που έκανε όλους να σκάσουν στα γέλια.

    «Αποφασίσαμε να σας φτιάξουμε ένα γλυκό το οποίο να βασίζεται στην νοσταλγία καθώς θα ταιριάζει με το κρασί το γλυκό που θα πιείτε. Να σας ευχηθώ καλή απόλαυση και όσο για το κρασί… και στην υγειά σας», ανέφερε ο Παντελής κάνοντας τους κριτές να σκάσουν στα γέλια.

    Η guest κριτής δεν μπόρεσε να μην γελάσει λέγοντα «καλά κρασιά», ενώ από την πλευρά του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέφερε πως μετά από όλη αυτή την ωραία παρουσίαση, το κλείσιμό του ήταν λίγο απότομο.

    Αυτή μάλιστα δεν ήταν η μόνη ατάκα του Παντελή στους κριτές, καθώς όταν του είπαν γιατί λέει crispy προσούτο και όχι τραγανό προσούτο, ο παίκτης του MasterChef έκανε πάλι την διαφορά και το ονόμασε… crispy προσούτο τραγανό.

    Πάντως δεν ήταν λίγοι οι συμπαίκτες του που κατά την διάρκεια της δοκιμασίας υποστήριξαν πως ο Παντελής μπορεί και να την είχε ακούσει από τα… κρασιά, μιας και η δοκιμασία έλαβε μέρος σε οινοποιείο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: MasterChef – spoiler: «Τσάκωσαν» παίκτρια εκτός σπιτιού – Viral το video στο Twitter

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλόε Καρντάσιαν: Αφιερώνει Παντελίδη στην κολλητή της Κάιλι Τζένερ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: «Αρπάχτηκαν» Έλληνες και Τούρκοι στον στίβο μάχης (video)



    ΣΧΟΛΙΑ