• LIFE&STYLE

    Survivor: Αποβλήθηκε οριστικά ο Γιώργος Κατσαούνης (video)

    • NewsRoom
    Γιώργος Κατσαούνης

    Γιώργος Κατσαούνης


    Εκτός Survivor βρίσκεται ο Γιώργος Κατσαούνης, μετά από το θερμό περιστατικό μεταξύ του ίδιου και του Τάκη Καραγκούνια.

    Το επεισόδιο μεταξύ των δύο ανδρών ξεκίνησε από έναν καυγά για παπούτσια, με τον Γιώργο Κατσαούνη να βγαίνει εκτός ελέγχου.

    Ο Γιώργος Λιανός αρχικά είχε ανακοινώσει πως ο συγκεκριμένος παίκτης δεν θα αγωνιζόταν στο αγώνισμα επάθλου, μέχρι η παραγωγή να πάρει την οριστική της απόφαση για την τιμωρία του.

    Ειδικότερα, ο παρουσιαστής ανέφερε: «Καλωσορίζω την Κόκκινη και την Μπλε Ομάδα στο πρώτο συμβούλιο υποψηφίων του νησιού. Συμβούλιο το οποίο αφορά την Κόκκινη ομάδα η οποία καλείται απόψε να βγάλει μια υποψήφια ή υποψήφιο προς αποχώρηση. Φυσικά από τη διαδικασία εξαιρείται η Ναυσικά που κέρδισε την ατομική ασυλία. Πριν φτάσουμε στη διασικασία του συμβουλίου θα ήθελα να κάνω μια σημαντική ανακοίνωση. Υπήρξαμε μάρτυρες και εμείς και εσείς ενός περιστατικού που μας θορύβησε, μας στενοχωρήσαμε και φυσικά καθίσαμε και μελετήσαμε με πολλή προσοχή το συγκεκριμένο περιστατικό το οποίο αφορά τον Γιώργο Κατσαούνη από την κόκκινη ομάδα, ο οποίος αργά το βράδυ κινήθηκε απειλητικά προς τον Τάκη Καραγκούνια. Μελετώντας προσεχτικά. Εξετάσαμε όλη αυτή την ενέργεια και όπως πολύ καλά γνωρίζετε όλοι σας το Survivor είναι ένα παιχνίδι το οποίο έχει κανόνες και οι κανόνες αυτοί είναι ξεκάθαροι.

    Και πρόσθεσε: «Αμέσως μετά το συγκεκριμένο περιστατικό η απόφασή μας ήταν να απομακρύνουμε τον Γιώργο Κατσαούνη από τους αγώνες και από το Survivor μέχρι να ληφθεί μια τελική απόφαση από την παραγωγή. Ξέρετε πολύ καλά ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι που παίρνετε μέρος δοκιμάζει καθημερινά και τις σωματικές σας αντοχές, αλλά και άλλα θέματα όπως η ψυχραιμία και η εναρμόνισή σας με τους κανόνες της συμβίωσης. Έπειτα από αρκετές προβολές αυτού του υλικού που είχαμε στη διάθεσή μας καταλήξαμε σε μία συγκεκριμένη απόφαση. Ο Γιώργος Κατσαούνης έχει παραβιάσει έναν από τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού κι αυτό έχει να κάνει φυσικά με την ομαλή συμβίωση όλων των παικτών. Η απόφαση λοιπόν της παραγωγής είναι ότι ο Γιώργος Κατσαούνης δεν θα συνεχίσει στο Survivor, θα πρέπει να αποχωρήσει».

    Τι συνέβη

    Ο καβγάς ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας στην καλύβα, όταν ο Τάκης Καραγκούνιας ρωτούσε επίμονα αν έχει πάρει κάποιος τα παπούτσια του.

    Όταν έλαβε αρνητικές απαντήσεις από τους συμπαίκτες του, είπε «όποιος τα έχει πάρει, του γ@μ… το σπίτι», προκαλώντας τον εκνευρισμό του Γιώργου Κατσαούνη που του ζήτησε να μη βάζει στο στόμα του σπίτια.

    Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει και ο Καραγκούνιας ανέφερε αργότερα στους συμπαίκτες του πως ο Κατσαούνης, τον κλώτσησε στο στομάχι και τον χτύπησε στο πρόσωπο.

    Αργότερα, ο Γιώργος Κατσαούνης μίλησε για το περιστατικό που έγινε με τα παπούτσια και δήλωσε ότι δεν ήθελε να χτυπήσει τον Τάκη, παρά μόνο να τον φοβερίσει.

    «Χθες το βράδυ έγινε ένα περιστατικό ανάμεσα σε εμένα και τον Τάκη. Άρχισε να βρέχει και η Ναυσικά ήθελε να πάρει τα παπούτσια της και φιλοτιμήθηκα να πάω να τα πάρω εγώ, για να μη βγει η Ναυσικά μες τη βροχή. Εκείνη την ώρα δεν ήταν μόνο τα παπούτσια της Ναυσικάς, ήταν και τα παπούτσια του Τάκη και δεν κατάλαβα.

    Νόμιζα ότι ήταν μόνο της Ναυσικάς τα παπούτσια και πήρα ένα ζευγάρι χωρίς να κοιτάξω και πήγα στην καλύβα, όπου και μετά έπεσα για ύπνο.

    Ο Τάκης μετά από πέντε λεπτά, έψαχνε τα παπούτσια του, δεν τα έβρισκε και πετάει μία κουβέντα που ήταν πάρα πολύ άσχημη και αντιλήφθηκα μετά από πέντε λεπτά, ότι τα παπούτσια τα είχα πάρει εγώ.

    Το είπα στον Τάκη και πήρα το θάρρος, τολμώ να πω, αφού το σκέφτηκα κάνα μισάωρο και λέω θα πάω να τον τρομάξω τον Τάκη, για να μην το ξανακάνει αυτό το πράγμα. Του έκανα επίθεση, τον φοβέρισα κι έκανα πως ήθελα να τον δείρω. Αν ήθελα να τον χτυπήσω, ήθελα να τον φοβερίσω πιο πολύ», δήλωσε.

    Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση:

    Διαβάστε επίσης:

    Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Μεγάλος νικητής ο Κωνσταντίνος Τσαμαδός



    ΣΧΟΛΙΑ