• LIFE&STYLE

    Γιάννης Χατζηγεωργίου: Τι απαντά για τη ρήτρα των €50.000 στο Survivor

    • NewsRoom
    Survivor - Γιάννης Χατζηγεωργίου

    Γιάννης Χατζηγεωργίου


    Για τη σύντομη εμπειρία του στο Survivor, αλλά και για τη ρήτρα των 50.000 ευρώ που έχουν οι Διάσημοι στο συμβόλαιό τους μίλησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

    Ο γνωστός ηθοποιός αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο για προσωπικούς λόγους.

    Μιλώντας στο περιοδικό Hello!, ο πρώην παίκτης των Διασήμων δήλωσε για την εμπειρία του: «Πολύ δύσκολη και σίγουρα θα μου μείνει αξέχαστη. Ο Άγιος Δομίνικος είναι μια χώρα που ζει τη φτώχεια, βλέπουμε στο δρόμο ανθρώπους που υποφέρουν οικονομικά. Παράλληλα, όμως, εκεί έζησα κάτι που δεν είχε βιώσει ξανά. Ήταν πολύ έντονη η πείνα και ο πόνος μέσα σε αυτό το ριάλιτι επιβίωσης.

    Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο όλων των παικτών και αφορά την οικειοθελή αποχώρηση, σύμφωνα με την οποία, όποιος Μαχητής και Διάσημος αποχωρήσει από μόνος του θα υποχρεωθεί να καταβάλει το ποσό των 30.000 ευρώ και των 50.000 ευρώ αντίστοιχα.

    «Όταν κάποιος περάσει στη φάση συμμετοχής στο παιχνίδι, υπάρχουν πράγματα στα οποία συμφωνεί και τα οποία κατοχυρώνει με τους δικηγόρους. Οι παραγωγοί είναι λογικοί και εννοείται πως συζητήσαμε και τα βρήκαμε όπως έπρεπε», αρκέστηκε στη δήλωσή του, ο Γιώργος Χατζηγεωργίου.

    Όσο για το αν μετάνιωσε που συμμετείχε έστω και για λίγο διάστημα στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης, δήλωσε ότι: «Δεν μετανιώνω εύκολα στη ζωή μου για κάτι που κάνω και προσπαθώ να είμαι σίγουρος για τις επιλογές μου και να μαθαίνω ακόμα κι από τα λάθη μου. Το Survivor ωστόσο –όσο δύσκολο κι αν ήταν για μένα- σίγουρα δεν ήταν λάθος μου γιατί με βοήθησε να μάθω πολλά πράγματα για τον εαυτό μου, τα όριά μου, τα πρέπει και τα θέλω μου».

    Διαβάστε επίσης:

    Τσουχτερές ρήτρες στο Survivor: Πόσα λεφτά πληρώνουν όσοι αποχωρούν οικειοθελώς

    Άγριες Μέλισσες spoiler: Έγκυος η Ελένη

    Έσπασε τη σιωπή του ο 35χρονος που μήνυσε την Ιωάννα Τούνη – «Έχω διασυρθεί»



    ΣΧΟΛΙΑ