• LIFE&STYLE

    Survivor: Ανατροπή με τους υποψήφιους προς αποχώρηση (video)


    Ακόμα μια ήττα γνώρισαν οι Κόκκινοι στο Survivor και το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα.

    Μετά τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος εξακολουθεί να δέχεται αποδοκιμασίες για τη συμπεριφορά του και τα λόγια του στο Survivor, οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας κλήθηκαν να ψηφίσουν για τον δεύτερο υποψήφιο, ενώ ο Παύλος έδωσε τον τρίτο.

    Όπως αναμενόταν από την κάλπη βγήκε το όνομα της Μαριάνθης με μεγάλη διαφορά, ενώ την ανατροπή έκανε ο Παύλος, ο οποίος άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή.

    Όπως είπε ήταν ανάμεσα στον Κώστα και την Ελένη, ωστόσο βλέποντας τη βελτίωση που έχει σημειώσει ο Κώστας στην καλύβα, αποφάσισε να τον κρατήσει και να βγάλει την Ελένη, που μπήκε σχεδόν ταυτόχρονα μαζί του στο παιχνίδι, ως την τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση.

    Η απόφαση των παικτών δεν ευχαρίστησε τους χρήστες στα social media και ειδικότερα στο Twitter, όπου σχολίασαν ότι η Μαριάνθη φέρνει νίκες και είναι άδικο να μπαίνει υποψήφια.

    Μάλιστα η ίδια η παίκτρια «δίκασε» ρωτώντας: «Ποιο καθήκον και ποιον ηγέτη πρέπει να εξυπηρετήσω για να μείνω στο παιχνίδι;».

    Ένταση δημιουργήθηκε και ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Κόρο, αλλά και τον Κώστα.

    Συγκεκριμένα, ο Κόρο τον ειρωνεύτηκε, καθώς ο Ντάφυ του είπε πως πιο εύκολα μπορεί να μιλήσει με ένα κούτσουρο παρά μαζί του.

    Η κόντρα του Τριαντάφυλλου με τον Κώστα ξεκίνησε από το αγώνισμα ασυλίας, με τον Κώστα και τον Κόρο να λένε αργότερα στο συμβούλιο πως «τα παλτά πρέπει να φεύγουν».

    Η πρόκληση του Τριαντάφυλλου στους συμπαίκτες του:

    Τα παράπονα του Ντάφυ:

    Νίκη των Μπλε:

    «Τα παλτά φεύγουν»:

    Υποψήφια η Μαριάνθη:

    Κώστας εναντίον Ντάφυ:

    Διαβάστε επίσης:

    «Σιωπηλός Δρόμος»: Ένα σκοτεινό μυστήριο γεμάτο ερωτήματα που ανυπομονείς να εξιχνιάσεις

    Celebrity Game Night με τη Σμαράγδα Καρύδη: Οι πρώτοι 6 celebrities-διαγωνιζόμενοι (video)

    Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η συγκινητική φωτογραφία πριν το σοβαρό χειρουργείο



    ΣΧΟΛΙΑ