• LIFE&STYLE

    Survivor All Star: Ποιους παίκτες πολιορκεί ο Ατζούν;

    • Νίκη Καξερή

    Γιώργος Αγγελόπουλος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης


    Σε πυρετώδεις ρυθμούς κινούνται οι προετοιμασίες για το πολυαναμενόμενο Survivor: All Star, με πρωταγωνιστές κορυφαίους παίκτες από τους προηγούμενους κύκλους.

    Αν και μετά το τέλος του Survivor 3, το ριάλιτι είχε παγώσει, εξαιτίας της εξαιρετικά χαμηλής τηλεθέασης και του μειωμένου ενδιαφέροντος, ο Ατζούν Ιλιτζαλί σκοπεύει να πραγματοποιήσει το Survivor: All Star με γνώριμα πρόσωπα, που αγαπήθηκαν από τις πρώτες σεζόν.

    Τις φήμες «φούντωσε» ξανά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, γνωστός και ως «Μισθοφόρος», από το «σαρωτικό» Survivor 1, με ανάρτηση φωτογραφίας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

    Στην εν λόγω φωτογραφία απεικονίζεται ο ίδιος με τον πρώην συμπαίκτη του, Κωνσταντίνο Βασάλο και τον μεγάλο νικητή του Survivor 2, Ηλία Γκότση.

    «Όλα θα λυθούν σύντομα στην πίστα…», ανακοίνωσε ο Αναγνωστόπουλος, ενώ, μάλιστα, πρόσθεσε τα hashtags: #SurvivorGR και #SurvivorAllStar, προμηνύοντας την μεγάλη επιστροφή τους στους στίβους μάχης του Αγίου Δομινίκου.

    Αν και ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, η πρόθεση τόσο του Τούρκου παραγωγού όσο και του ΣΚΑΪ, εδώ και αρκετό καιρό, είναι η διοργάνωση μιας All Star εκδοχής του άλλωτε δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης.

    Το γεγονός ότι οι ομάδες θα αποτελούνται από πρόσωπα, που έκαναν θραύση στα προηγούμενα Survivor, είναι εκεί που ποντάρουν οι ιθύνοντες.

    Ποια είναι τα ονόματα που ακούγονται για το All Star;

    Σίγουρα, το πρόσωπο που θέλουν να δουν όλοι είναι ο «θρύλος» του Survivor 1, Ντάνος κατά κόσμον Γιώργος Αγγελόπουλος.

    Ο νικητής κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό με τον χαρακτήρα του και κατάφερε να μείνει στην επικαιρότητα με το ρόλο που υποδύθηκε στο επιτυχημένο «Τατουάζ», ενώ έγραψε την αυτοβιογραφία του, αποσπώντας αμφιλεγόμενες κριτικές. Παρ’ όλα αυτά ο κόσμος τον αγκάλιασε και συνέχισε να έχει μία θέση στην καρδιά του. Παράλληλα, αγωνιστικά, πρόκειται για τον κορυφαίο παίκτη που έχει περάσει ποτέ από το Survivor.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του 7 Μέρες TV, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήδη έχει λάβει μία πολύ δυνατή οικονομική πρόταση, ωστόσο ο ίδιος στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο, καθώς ο κύκλος αυτός έχει κλείσει για τον ίδιο.

    Σε περίπτωση, όμως, που «κλείσει» η συμφωνία, ο Ντάνος αναμένεται να απογειώσει το All Star.

    αγγελοπουλος-ντανος
    Γιώργος Αγγελόπουλος

    Από την άλλη, η νικήτρια του Survivor 3, Κατερίνα Δαλάκα, η οποία έχει ήδη συμμετάσχει σε δύο κύκλους, έχει δηλώσει πως ξέρει ότι γίνεται προετοιμασία, χωρίς όμως να γνωρίζει αν θα συμμετέχει.

    Κατερίνα Δαλάκα

    Ο νικητής του Survivor 2, Ηλίας Γκότσης, αν κρίνουμε και από τη φωτογραφία είναι πανέτοιμος να επιστρέψει, όπως και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, αλλά και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

    Άλλα ονόματα που ακούγονται είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η Ειρήνη Κολιδά, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης

    Ειρήνη Παπαδοπούλου, τραγουδίστρια Survivor
    Ειρήνη Παπαδοπούλου, τραγουδίστρια

    Υπάρχουν και πρόσωπα που μάλλον «κάηκαν» μετά τη συμμετοχή τους στο Nomads του ΑΝΤ1, όπως ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο νικητής Στέλιος Χανταμπάκης, αλλά και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος, όμως, ήταν εκείνος που ανέβασε φωτογραφία για το Survivor: All Star.

    Survivor
    Στέλιος Χανταμπάκης

    Βέβαια, όλα θα φανούν στο μέλλον…



    ΣΧΟΛΙΑ