• LIFE&STYLE

    Survivor: Ακόμα ένας «Διάσημος»-έκπληξη στην ελληνική ομάδα (video)

    • NewsRoom
    survivor ελλαδα τουρκια

    Survivor Ελλάδα-Τουρκία


    Γνωστός ποδοσφαιριστής αναμένεται να κάνει την είσοδό του στο Survivor, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο λόγος για τον Νιγηριανό ποδοσφαιριστή Πάτρικ Ογκουνσότο ο οποίος σύντομα θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

    Είναι πολύ γνωστός και αγαπητός στην Ελλάδα, καθώς βρίσκεται στη χώρα μας εδώ και 18 χρόνια, ενώ έχει παίξει σε Πανηλειακό, Εργοτέλη, ΟΦΗ και αρκετές ακόμα ομάδες. Προηγουμένως αγωνιζόταν σε ομάδες του Βελγίου.

    Όπως είναι γνωστό, ο Νιγηριανός άσος του ποδοσφαίρου είχε εκφράσει την έντονη επιθυμία του να συμμετέχει στο διάσημο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ωστόσο πέρσι τον είχαν απορρίψει.

    «Όλος ο κόσμος με ρωτάει αν θα πάω στο Survivor. Ετοιμαζόμουν να πάω, αλλά τελικά δεν με πήραν τηλέφωνο για να πάω. Δεν ξαναβλέπω Survivor ποτέ να το ξέρετε», είχε δηλώσει φανερά αναστατωμένος ο ποδοσφαιριστής Πάτρικ Ογκουνσότο.

    «Όλος ο κόσμος ήθελε ο Ογκουνσότο να πάει. Αλλά τελικά δεν πήγε«, είχε δηλώσει στο ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM 89,4 λέγοντας επίσης:

    «Έτσι είναι η Ελλάδα. Όποιος έχει μέσο, μπαίνει στα παιχνίδια αυτά. Επειδή ήμασταν γνωστοί κι εγώ και ο Σαϊτιώτης, δεν μας πήραν. Πήραν αυτούς που είχαν γνωστούς σε κανάλια και τον άλλον που η κοπέλα του ήταν στο πρώτο Survivor. Κάπου αλλού θα βρεθούμε με τον κόσμο, να το ξέρετε. Δεν ξαναβλέπω ΣΚΑΪ», είπε ο Ογκουνσότο.

    Φέτος απ’ ότι φαίνεται η παραγωγή άλλαξε γνώμη και κάλεσε τον Ογκουνσότο να «εισβάλλει» στο ριάλιτι και να ενισχύσει την ελληνική αποστολή.

    ΠΑΤΡΙΚ-SURVIVOR
    Πάτρικ Ογκουνσότο

    Ποιος είναι ο Πάτρικ Ογκουνσότο

    Άρχισε την καριέρα του επίσημα στην ΑΠΟΕΛ στην ηλικία των 16. Μετά από έναν χρόνο έκανε την μεταγραφή στον Εργοτέλη Ηρακλείου, που έπαιξε στην τρίτη εθνική.

    Στην πρώτη του σεζόν, ο Ογκουνσότο σκόραρε 30 γκολ σε 32 παιχνίδια και βοήθησε την ομάδα του να πάει στην Β’ Εθνική. Μετά από άλλο ένα βήμα, ο Πάτρικ σκόραρε 11 τέρματα σε 29 παιχνίδια στην Α΄ εθνική, αλλά η ομάδα κατέβηκε ξανά στην Β’.

    Ο Ογκουνσότο μετά έκανε την μεταγραφή του στο Βέλγιο στην ομάδα του Westerlo, όπου έγινε και ο τοπ σκόρερ με 20 τέρματα σε 31 ματς.

    ΠΑΤΡΙΚ-SURVIVOR
    Πάτρικ Ογκουνσότο

    Στις 18 Ιανουαρίου του 2008, Ο Ογκουνσότο επέστρεψε στον Εργοτέλη με ένα συμβόλαιο τριών χρόνων, μετά από μια προσέγγιση με την Ισπανική ομάδα της Cadiz.

    Τον Ιούλιο 2013 υπέγραψε στον Αχαρναϊκό, ενώ έμεινε ελεύθερος το Δεκέμβρη του ίδιου έτους. Στις αρχές του 2013 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την «Αθλητική Ένωση Ερμιονίδας».

    Αξέχαστες όμως έχουν μείνει οι δηλώσεις του μετά από έναν αγώνα ΟΦΗ-Εργοτέλη με τον Ογκουνσότο να διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι που δεν του δόθηκε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: MasterChef: Ο Παντελής αποκάλυψε το λόγο που δεν αγχώνεται ποτέ (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αποκάλυψε την αμοιβή της Κατερίνας Δαλάκα για το Survivor

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Λουκ Πέρι του «Beverly Hills» μετά το βαρύ εγκεφαλικό



    ΣΧΟΛΙΑ