• LIFE&STYLE

    Survivor: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο (video)

    • NewsRoom
    σακης-τανιμανιδης

    Σάκης Τανιμανίδης


    Σε δύσκολη θέση στο Συμβούλιο του Νησιού, έπειτα από καιρό βρέθηκαν οι Έλληνες παίκτες στο επεισόδιο της Τρίτης στο Survivor, αφού έχασαν ένα μέλος της ομάδας τους. Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν o Σπύρος, ο Τόνι και ο Βασίλης Σίμος.

    Πριν την αποχώρηση, όμως, Έλληνες και Τούρκοι πάλεψαν στον στίβο μάχης για το έπαθλο του φαγητού το οποίο ήταν ένα πιάτο με λαχταριστά παπουτσάκια. Μεγάλη νικήτρια της αναμέτρησης, όπως άλλωστε διέρρευσε από νωρίς, αναδείχθηκε η Τουρκία που εξασφάλισε το έπαθλο με το συντριπτικό σκορ 10 – 3.

    Στον δεύτερο αγώνα της βραδιάς, οι παίκτες των δύο ομάδων συνεργάστηκαν προκειμένου να κερδίσουν και να απολαύσουν ένα γεύμα με αναψυκτικό. Το έπαθλο κατέληξε τελικά στην Αφροδίτη, τη Δήμητρα, τον Παναγιώτη και τον Τόνι από την ελληνική ομάδα και τον Οκάι, τον Μπόρα, τη Μελίσα και τη Σουντέ από την τουρκική.

    Μία έκπληξη περίμενε τους Έλληνες παίκτες στο Συμβούλιο του Νησιού, καθώς ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε επίσημα την έλευση του καινούριου παίκτη που θα ενισχύσει την ομάδα.

    Ο λόγος για τον γνωστό παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Πάτρικ Ογκουνσότο.

    Ο Σάκης ενημέρωσε τους παίκτες της ελληνικής ομάδας, πως τις επόμενες μέρες θα μπει στην ομάδα ένας νέος παίκτης. Μάλιστα, πριν τους πει το όνομά του τους έβαλε να ακούσουν ένα ηχητικό και να τους αφήσει να μαντέψουν για ποιον πρόκειται.

    Όταν άκουσαν τον νέο παίκτη όχι μόνο ενθουσιάστηκαν, αλλά τον βρήκαν αμέσως, αφού είναι χαρακτηριστική η φωνή του και μάλιστα γνώριζαν αρκετά πράγματα για εκείνον.

    Στο δυσάρεστο κομμάτι της βραδιάς, μετά τις συζητήσεις μεταξύ των παικτών για τις μεταξύ τους παρεξηγήσεις και την πρωτοφανή κόντρα του Χικμέτ με τον Τόνι, ανακοινώθηκε η απόφαση του κοινού, που επέλεξε να αποχωρήσει τελικά ο Βασίλης Σίμος από το παιχνίδι.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τιμολέων Διαμαντής: Πώς ξόδεψε τα λεφτά που κέρδισε ο νικητής του MasterChef 2 (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με αυτήν την πρώην παίκτρια του Survivor έχει σχέση ο Ηλίας Γκότσης και όχι με την Πασχάλη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το «αντίο» της Μπάγιας Αντωνοπούλου στους τηλεθεατές του «Survivor Πανόραμα»



    ΣΧΟΛΙΑ